Contact Kiteflow

 

06 5136 9338 (Contact Floor, liefst via whatsapp)

Reyndersweg 2

1951 LA Velsen-Noord (Wijk aan Zee)

info@kiteflow.nl

KVK nr. 34345239

BTW nr. NL179749869B01

Meld je hier aan voor een van de lessen.

Locatie Wijk aan Zee

Kiteflow

Openbaar vervoer

 

Van station Beverwijk pak je de bus naar Wijk aan Zee (halte Julianaplein). Vanaf hier zou je een mooie strandwandeling kunnen maken richting het zuiden. Je kunt het laatste stukje ook liften, dat wordt veel gedaan.

In de meeste gevallen kunnen we je ook van station Beverwijk ophalen, wel zo makkelijk.

Vanuit Amsterdam

 

Neem de A9 richting Alkmaar. Volg de splitsing A22 richting Beverwijk/IJmuiden. Neem na de Velsertunnel de afslag Beverwijk. Volg direct na de afslag de borden Wijk aan Zee.

In Wijk aan Zee sla je links af na het grote grasveld en volg je de borden Noordpier. Je rijdt alsmaar met de weg mee, door het dorp, langs Corus.

Je bent nu op de Reyndersweg, deze weg volg je bijna 3 km achter de duinen langs tot de parkeerplaats op de Noordpier. Hier kun je parkeren en de pier op lopen. Het strand begint aan je rechterhand. Watersport centrum Aloha is tussen de twee strandpaviljoens, waar Kiteflow is gevestigd.

Vanuit Alkmaar

 

Neem de A9 richting Amsterdam. Volg de splitsing A22 richting Beverwijk/IJmuiden. Neem voor de Velsertunnel de afslag Beverwijk. Volg direct na de afslag de borden Wijk aan Zee.

In Wijk aan Zee sla je links af na het grote grasveld en volg je de borden Noordpier. Je rijdt alsmaar met de weg mee, door het dorp, langs Corus.

Je bent nu op de Reyndersweg, deze weg volg je bijna 3 km achter de duinen langs tot de parkeerplaats op de Noordpier. Hier kun je parkeren en de pier op lopen. Watersport centrum Aloha is tussen de twee strandpaviljoens, waar Kiteflow is gevestigd.