Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.

Hans controleert de kite met 1 hand bij Schellinkhout Markermeer, 68 jaar.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar met instructeur Maxime.

Vaste locatie bij strandpaviljoen Aloha, Noordpier Wijk aan Zee.

Mathijs probeert op het board te komen na wat uren oefenen met verschillende kites.

Downwinder van Wijk aan Zee naar Castricum en weer terug met de trekker.

Jelle zet zich zelf op het board met oosten wind bij Edam.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider

Ontmoet ons team

Ontmoet het team

Floor

Na jarenlang fanatiek kitesurfen, heb ik in 2009 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en Kiteflow opgericht. Nog steeds geef ik met veel plezier les en inmiddels met meerdere instructeurs. Ik vind het het leukste dat je elkaar goed leert kennen tijdens de les en ik probeer aan te voelen welke aanpak het beste voor die gene zal zijn.

Ik hou mij sinds 2018 voornamelijk bezig met de organisatie van Kiteflow. Als je belt of een email stuurt dan heb je goede kans dat ik je vragen beantwoord.

Leuk als ik je snel ontmoet! Met sprotieve groet,

Floor Blankespoor.

Ed

Hoi! Ik ben Edmond Blankespoor, woon in Heemskerk met mijn vrouw en twee zonen.

Ik heb altijd met veel plezier in de horeca gewerkt, toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Ik heb leren kiten van mijn broer Floor. Eerst wilde ik er niks van weten maar ben uiteindelijk toch overgehaald om te leren. Toen ik het eenmaal kon wilde ik niks anders meer! Wat een fantastische sport, zo divers. Je kan springen, golfrijden en oneindig trucs uithalen op zee, op het binnenwater, in de zomer maar ook in de winter.

Op een gegeven moment kwamen we op het briljante idee om ook les te gaan geven. Het is heel erg leuk om heerlijk lekker buiten deze fantastische sport te leren aan nog meer mensen. Het is zó verslavend!

Tot snel!

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Jeroen

Hallo mijn naam is Jeroen Kraaij en ik ben sinds 2004 aan het kiten. Sinds 2009 geef ik les en heb ik voor diverse kitescholen gewerkt. Sinds 2015 geef ik les bij Kiteflow.

Wat ik fijn vind aan Kiteflow is de kleinschalige en persoonlijk aandacht. Floor organiseert de lessen goed en we leren nog steeds van elkaar. En daarnaast heeft Floor altijd zijn kitespullen prima voor elkaar en hoef je als instructeur hier geen zorgen over te maken.

Het plezier in het kitesurfen vind ik belangrijk en dat vertaald zich ook door in mijn lessen. De sport heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en daarmee neemt ook het belang van een goede kitesurfschool toe. Bij Kiteflow ben je hier aan het goede adres. 

Louise

Mijn naam is Louise Okker en vanaf dit seizoen zal ik part-time les gaan geven bij Kiteflow. Ik ben opgegroeid in Castricum, maar momenteel woon ik in Amsterdam. Naast instructeur ben ik ook Supply Chain Coordinator bij HelloFresh.

Bijna tien jaar geleden ben ik begonnen met kiten, en sindsdien verliefd op de sport. Het mooie van kiten is dat je het over de hele wereld kan doen; Kaapstad, Bonaire, maar ook gewoon lekker in Wijk aan Zee. Hoe mooi dat ik van mijn hobby ook mijn werk kan maken, en zo mijn passie kan delen met anderen?

Tot snel, op het water!

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Linda

Ik ben Linda Visser. Na een paar kitelessen in 2013 heb ik in 2014 mijn eerste kitesetje gekocht en sindsdien is kiten mijn grootste hobby. In 2017 heb ik besloten dat ik mijn passie voor kitesurfen graag wil overdragen op anderen en daarom start ik in 2018 als instructeur bij Kiteflow. Ik doe dit part-time naast mijn baan als Management Consultant Banking bij PwC.

Als het niet waait, zit ik graag op de racefiets of lig ik in het zwembad. Ook hang ik graag bij een strandtent in de hoop dat er toch nog wind opsteekt 😉 !

Bart

Hallo! Mijn naam is Bart Meester, geboren in 1990 te Wijk aan Zee. Afgestudeerd aan het CIOS te Haarlem met als hoofdspecialisatie buitensport. Ik ben van kleins af aan al te vinden op het strand en ben al lange tijd bezig met wind en watersporten.

Na 8 jaar werkervaring opgedaan te hebben binnen de evenementen branche, heb ik in 2016 besloten om freelance buitensport instructeur te worden. Dit doe ik met veel plezier bij onder andere Kiteflow. Tot snel!

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Jelle

In 2015 zou ik met vrienden op kite vakantie gaan. Ik dacht: ‘ik kan een beetje golfsurfen en een beetje zeilen, ook wind en water dus, hoe moeilijk kan dat zijn?” Dat viel even tegen, maar na een paar lessen bij Kiteflow was ik verkocht.

Nu ben ik iedere vrije dag op ‘t water te vinden. Om me nog meer te verdiepen in de sport heb ik in 2017 de opleiding tot IKO (international kiteboarding organization) instructor gevolgd en geef ik met plezier les. Zie je op ‘t water .

Bob

Hey toekomstige kiter! Ik ben Bob de Bruin. Nadat ik inmiddels 10 jaar geleden een vette video zag op Youtube dacht ik, dit moet ik doen! Ik boekte lessen en was verslaafd vanaf het eerste moment. Niet alleen de sport, maar ook alles eromheen is prachtig; de omgang met medekiters, de lifestyle, al de uren op het strand, de evenementen en de onvergetelijke kite-reizen, zoals naar Brazilië en Kaapstad.

Mijn doel tijdens het lesgeven is om de passie die ik voor de sport heb, over te brengen op cursisten en jullie een onvergetelijke ervaring te geven. Bij Kiteflow, waar de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat, kan ik mijn passie overbrengen. Kiteles nemen is de beste keuze die ik in m’n leven gemaakt heb, dus waar wacht je nog op – tot op het water!

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Finch

Ik ben Finch van der Zwet en ben in 1999 begonnen met kitesurfen op Wijk aan Zee. Sinds 2011 ben ik gaan lesgeven voor Kiteflow in de zomer en in de winter voor Vela Baja Mexico. Hiervoor ben ik Windsurf, ski, snowboard en schaats -instructeur geweest.

Reviews

by Timo on Kiteflow

3 lessen gehad van 3 instructeurs, allemaal top! Heb ook 1 privéles gehad en merkte toen wel wat sneller vooruitgang omdat je steeds opnieuw probeert, bij een gezamenlijke les moet je steeds even wachten, wat ook weer z'n voordeel heeft vooral bij de eerste les omdat je dan goed ...

by jorgen on Kiteflow
Top Kitelessen!

Ook als je geen 25 meer bent: kitesurfen is geweldig! Les gehad van Floor en Maxime. Persoonlijke aandacht, goede tips, en vooral: Floor geeft je altijd positieve feedback (ook als het nog niet erg lukt!).Goede sfeer, focus op veiligheid en techniek,nieuw materiaal. Je leert ...

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»