Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.

Hans controleert de kite met 1 hand bij Schellinkhout Markermeer, 68 jaar.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar met instructeur Maxime.

Vaste locatie bij strandpaviljoen Aloha, Noordpier Wijk aan Zee.

Mathijs probeert op het board te komen na wat uren oefenen met verschillende kites.

Downwinder van Wijk aan Zee naar Castricum en weer terug met de trekker.

Jelle zet zich zelf op het board met oosten wind bij Edam.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

Arrow
Arrow
Slider

Ontmoet ons team

Ontmoet het team

Floor

Na jarenlang fanatiek kitesurfen, heb ik in 2009 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en Kiteflow opgericht. Nog steeds geef ik met veel plezier les en inmiddels met meerdere instructeurs. Ik vind het het leukste dat je elkaar goed leert kennen tijdens de les en ik probeer aan te voelen welke aanpak het beste voor die gene zal zijn.

Ik hou mij sinds 2018 voornamelijk bezig met de organisatie van Kiteflow. Als je belt of een email stuurt dan heb je goede kans dat ik je vragen beantwoord.

Leuk als ik je snel ontmoet! Met sprotieve groet,

Floor Blankespoor.

Ed

Hoi! Ik ben Edmond Blankespoor, woon in Heemskerk met mijn vrouw en twee zonen.

Ik heb altijd met veel plezier in de horeca gewerkt, toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Ik heb leren kiten van mijn broer Floor. Eerst wilde ik er niks van weten maar ben uiteindelijk toch overgehaald om te leren. Toen ik het eenmaal kon wilde ik niks anders meer! Wat een fantastische sport, zo divers. Je kan springen, golfrijden en oneindig trucs uithalen op zee, op het binnenwater, in de zomer maar ook in de winter.

Op een gegeven moment kwamen we op het briljante idee om ook les te gaan geven. Het is heel erg leuk om heerlijk lekker buiten deze fantastische sport te leren aan nog meer mensen. Het is zó verslavend!

Tot snel!

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Jeroen

Hallo mijn naam is Jeroen Kraaij en ik ben sinds 2004 aan het kiten. Sinds 2009 geef ik les en heb ik voor diverse kitescholen gewerkt. Sinds 2015 geef ik les bij Kiteflow.

Wat ik fijn vind aan Kiteflow is de kleinschalige en persoonlijk aandacht. Floor organiseert de lessen goed en we leren nog steeds van elkaar. En daarnaast heeft Floor altijd zijn kitespullen prima voor elkaar en hoef je als instructeur hier geen zorgen over te maken.

Het plezier in het kitesurfen vind ik belangrijk en dat vertaald zich ook door in mijn lessen. De sport heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en daarmee neemt ook het belang van een goede kitesurfschool toe. Bij Kiteflow ben je hier aan het goede adres. 

Linda

Ik ben Linda Visser. Na een paar kitelessen in 2013 heb ik in 2014 mijn eerste kitesetje gekocht en sindsdien is kiten mijn grootste hobby. In 2017 heb ik besloten dat ik mijn passie voor kitesurfen graag wil overdragen op anderen en daarom start ik in 2018 als instructeur bij Kiteflow. Ik doe dit part-time naast mijn baan als Management Consultant Banking bij PwC.

Als het niet waait, zit ik graag op de racefiets of lig ik in het zwembad. Ook hang ik graag bij een strandtent in de hoop dat er toch nog wind opsteekt 😉 !

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Bart

Hallo! Mijn naam is Bart Meester, geboren in 1990 te Wijk aan Zee. Afgestudeerd aan het CIOS te Haarlem met als hoofdspecialisatie buitensport. Ik ben van kleins af aan al te vinden op het strand en ben al lange tijd bezig met wind en watersporten.

Na 8 jaar werkervaring opgedaan te hebben binnen de evenementen branche, heb ik in 2016 besloten om freelance buitensport instructeur te worden. Dit doe ik met veel plezier bij onder andere Kiteflow. Tot snel!

Jelle

In 2015 zou ik met vrienden op kite vakantie gaan. Ik dacht: ‘ik kan een beetje golfsurfen en een beetje zeilen, ook wind en water dus, hoe moeilijk kan dat zijn?” Dat viel even tegen, maar na een paar lessen bij Kiteflow was ik verkocht.

Nu ben ik iedere vrije dag op ‘t water te vinden. Om me nog meer te verdiepen in de sport heb ik in 2017 de opleiding tot IKO (international kiteboarding organization) instructor gevolgd en geef ik met plezier les. Zie je op ‘t water .

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Finch

Ik ben Finch van der Zwet en ben in 1999 begonnen met kitesurfen op Wijk aan Zee. Sinds 2011 ben ik gaan lesgeven voor Kiteflow in de zomer en in de winter voor Vela Baja Mexico. Hiervoor ben ik Windsurf, ski, snowboard en schaats -instructeur geweest.

Maxime

Ik ben Maxime Bakker leraar bij Kiteflow. Ik spreek Nederlands, Duits en Engels. Kitesurfen in mij grootste hobby en het liefst hoog springen of lekker in de golven op mijn wave plank. Ze noemen me wel eens Stef stuntpiloot omdat ik lekker van alles probeer. Daarnaast ben ik fotograaf, skileraar en snowboardleraar Mijn hobby’s zijn motocross, hardlopen, klimmen, wakeboarden en nog veel meer waar actie inzit.

Zie je snel in een spetterende les!

Ontmoet het team