Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.

Hans controleert de kite met 1 hand bij Schellinkhout Markermeer, 68 jaar.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar met instructeur Maxime.

Vaste locatie bij strandpaviljoen Aloha, Noordpier Wijk aan Zee.

Mathijs probeert op het board te komen na wat uren oefenen met verschillende kites.

Downwinder van Wijk aan Zee naar Castricum en weer terug met de trekker.

Jelle zet zich zelf op het board met oosten wind bij Edam.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Onze hoofd locatie is bij het strand van Wijk aan zee bij de Noordpier (officieel Velsen-Noord). Hier hebben we een vaste ruimte waar we warm kunnen omkleden en voorbereiden.

Dit is één van de beste en meest populaire kitesurfspot van ons land omdat wij in Nederland voornamelijk een zuid westen wind hebben in de zomer en dit ideaal is voor Wijk aan Zee van wegen de ligging van de pier. De golven en stroming worden hierdoor gebroken waardoor er een perfecte zee ontstaat voor een kitesurfles.

Het strand is hier erg groot bij de Noordpier Wijk aan Zee waardoor je veel ruimte hebt om te leren kitesurfen. Dit maakt het ook ideaal om een kitebuggy les te krijgen of te komen blokarten bij Wijk aan Zee.

Wijk aan Zee

Parkeren op de parkeerplaats van de Noorpier Velsen-Noord (Wijk aan Zee). Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow links onder restaurant Sea you.

Kitesurfles Kiteflow Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfles Kiteflow Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Wind richting kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen in Wijk aan Zee is het meest gunstig met zuidwesten wind en deze wind hebben we meestal in de Nederlandse zomer.

Zuiden wind is wat aflandig dus dan niet aan te raden om te gaan kitesurfen in Wijk aan Zee. Westen wind komt hier ook mooi aan omdat deze dan nog steeds iets sideshore is, wat bij de meeste kustplaatsen niet het geval is. Met pal noorden wind zullen wij hier ook zijn als de zee niet te heftig is. De wind kan zelfs wat noordoost worden en nog steeds goed zijn om te kitesurfen.