Blokarten Wijk aan zee is de plek om te blokarten. Blokarten Wijk aan Zee bij de pier waar het strand op zijn breedst is. Blokarten Wijk aan Zee groepsuitje

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kiteflow blokarten wijk aan zee

Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten Wijk aan Zee is ons meest gekozen groepsuitje. Dagelijks kan je aansluiten om te blokarten op het beste blokartstrand van Nederland, Wijk aan Zee. Je hebt geen ervaring nodig om te komen blokarten. Je staat onder begeleiding van ervaren instructeurs die je haarfijn je de techniek bijbrengen, zodat iedereen veilig over het strand van Wijk aan Zee kunnen racen. Reserveer zelf je gewenste dag en tijd.

Je zal blokarten op de originele blokarts die top zijn onderhouden dus ook wegkomen met minder wind. We ontvangen je graag op onze locatie bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee. Bij geen wind kunnen er alternatief activiteiten worden gedaan zoals bijvoorbeeld suppen door Haarlem, Wijk aan Zee of Spaarnwoude. Contact ons voor meer informatie over verschillende alternatieven.

Blokarten Wijk aan Zee bij Kiteflow

Blokarten blijft een absolute aanrader voor groepen zoals, bedrijfsuitjes, familie uitstapjes en vrijgezellenfeesten. Strandzeilen is spectaculair met flinke wind en altijd fijn om aan de zee te zijn. Blokarten is makkelijk en snel te leren voor iedereen. Het brede strand van de Noordpier Wijk aan Zee is meest ideaal om te blokarten. Waarom blokarten bij Kiteflow;

  • Goed onderhouden en originele blokarts
  • Bij geen wind alternatief activiteit mogelijk
  • Elke dag mogelijk
  • Goede prijs en kwaliteitsverhouding
  • Ervaren en enthousiaste instructeurs
  • Gratis parkeren
  • Lockers en omkleed ruimte aanwezig
  • Kunnen grote groepen aan
Kiteflow blokarten wijk aan zee

Blokarten Wijk aan Zee

Wijk aan Zee

Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten Wijk aan Zee start locatie

Je kan je auto op de parkeerplaats van de Noorpier Velsen-Noord (Wijk aan Zee) gratis parkeren. Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow. Links onder restaurant Sea You, in het pand onder het bord met strandfabriek erop. Vanuit hier ga je met de blokarts richting het strand waar je zal gaan rijden.

Het is fijn als je een half uur voor de afgesproken tijd aanwezig kan zijn zodat er voldoende tijd is om eventueel om te kleden en naar het strand te lopen om te gaan blokarten. Het blokarten zelf gebeurt in zone 2 van Wijk aan Zee  strand, dit is 10 minuten lopen vanaf onze locatie bij de parkeerplaats.

Blokarten IJmuiden start locatie

Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats van strandopgang de Zuidpier. Dit is de grote parkeerplaats achter hotel Apollo die te bereiken is via de slagboom voordat je de boulevard op rijdt. Vanuit hier ga je richting het strand waar je zal gaan rijden met de blokarts. Het is fijn als je een half uur voor de afgesproken tijd op de parkeerplaats aanwezig kan zijn zodat er voldoende tijd is om eventueel om te kleden en naar het strand te lopen om te gaan blokarten.

Het blokarten zelf gebeurt in zone 3 van IJmuiden strand, dit is een kwartier over het strand lopen vanaf de parkeerplaats. Je kan er ook voor kiezen je auto te parkeren bij IJmuiderslag, vanaf hier is het minder ver lopen maar er zijn wel minder parkeerplaatsen beschikbaar.

IJmuiden kitesurfles parkeren

Blokarten IJmuiden

Prijs blokarten Wijk aan Zee en IJmuiden

De prijzen zijn per persoon en met materiaal.

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons