Met Kiteflow kan je komen strandzeilen en blokarten bij Wijk aan Zee.

Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten of strandzeilen

Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten

Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is erg populair onder groepen omdat het actief en laagdrempelig is. Dagelijks kan je aansluiten om te blokarten op het beste blokartstrand van Nederland; Wijk aan Zee. Je hebt geen ervaring nodig om te komen blokarten. Je staat onder begeleiding van ervaren instructeurs die je haarfijn de techniek bijbrengen, zodat iedereen veilig over het strand van Wijk aan Zee kan racen. Reserveer zelf je gewenste dag en tijd.

Je zult blokarten op de originele blokarts die top zijn onderhouden en ook wegkomen met minder wind. We ontvangen je graag op onze locatie bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee. Bij geen wind kunnen er alternatieve activiteiten worden gedaan, zoals suppen door Haarlem, Wijk aan Zee of Spaarnwoude. Contact ons voor meer informatie over mogelijke alternatieven.

Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten blijft een absolute aanrader voor bedrijfsuitjes, familie uitstapjes en vrijgezellenfeesten. Strandzeilen is spectaculair met flinke wind en altijd fijn om aan de zee te zijn. Blokarten is makkelijk en snel te leren voor iedereen. Het brede strand van de Noordpier Wijk aan Zee is meest ideaal om te blokarten.

Waarom blokarten bij Kiteflow;

 • Goed onderhouden en originele blokarts
 • Bij geen wind alternatieve activiteit mogelijk
 • Elke dag mogelijk
 • Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
 • Ervaren en enthousiaste instructeurs
 • Gratis parkeren
 • Lockers en omkleedruimte aanwezig
 • Geschikt voor grote groepen
Blokarten Wijk aan Zee

Strandzeilen Wijk aan Zee sinds 2009

Startlocatie Wijk aan Zee

Je kunt je auto op de parkeerplaats van de Noordpier Velsen-Noord (Wijk aan Zee) gratis parkeren. Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow, linksonder restaurant Sea You in het pand onder het bord met strandfabriek erop. Vanuit hier ga je met de blokarts richting het strand waar je zult gaan rijden.

Het is fijn als je een half uur voor de afgesproken tijd aanwezig kunt zijn, zodat er voldoende tijd is om eventueel om te kleden en naar het strand te lopen om te gaan blokarten. 
Het blokarten zelf gebeurt in zone 2 van Wijk aan Zee  strand, dit is 10 minuten lopen vanaf onze locatie bij de parkeerplaats.

Prijs Blokarten

Blokarten 1 uur

32,50

/1 uur

 • Blokart delen € 22,50 (vanaf 8 pers).
 • Blokart met zijspan € 49,50

Blokarten 1,5 uur

45

/1,5 uur

 • Blokart delen € 29,50 (vanaf 8 pers).
 • Blokart met zijspan € 72,50

De prijzen zijn per persoon en inclusief materiaal.

Reviews Kiteflow

Kitesurfschool Kiteflow
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
Hugo Vloon
Hugo Vloon
15:02 21 Dec 20
In september begonnen met kitesurf lessen bij Kiteflow. In de afgelopen maanden ben ik van het leren een kite te besturen naar zelfstandig varen gekomen in 8 lessen. De instructeurs zijn altijd zeer professioneel en de sfeer is erg relaxed. Absolute aanrader!
Peter Kooren
Peter Kooren
07:56 30 Oct 20
Vorige week ge-e-foild met Floor als instructeur. Alsof je op een vliegend tapijt staat. Super ervaring!
Angela
Angela
15:20 30 Aug 20
Moai 10.6 sup board besteld, snelle levering!Vandaag uitgeprobeerd en wat een fijn board.Smaakt naar veel meer mooie tochten....bedankt!
Loudspeaker Kees
Loudspeaker Kees
13:21 23 Jul 20
Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.Perfect om de ervaring te voelen om op een 'vliegend tapijt' te vliegen...😂Groeten van Kees en Donna....
Mike Culum
Mike Culum
09:05 11 Jun 20
E-Foil les gehad van Floor bij Kiteflow. Was een te gekke ervaring. Heel leuk om te doen. Goede locatie, duidelijke uitleg, veel lol gehad. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt Floor
Jan Cramer
Jan Cramer
17:23 27 May 20
Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.
Peter Winterman
Peter Winterman
15:31 22 May 20
Fantastische duoles gehad in Wijk aan Zee. Breed strand, stevige wind en goed kitemateriaal. Prettige communicatie met enthousiaste leraar via helm zodat hij je tijdens het kiten goede tips kon geven. Met de juiste aandacht voor veiligheid, helemaal top!!
John hop
John hop
12:42 13 May 20
Heb heel veel gehad aan de lessen bij Ed ,gezellige sfeer en veel gelachen. En sinds kort op eigen houtje doorgegaan met de kite sport.Zou je het kiten willen proberen zou ik zeker bij deze jongens aankloppen. Bedankt voor de basis en tot in wijk aan zee. Groetjes John Hop
Robert Niessen
Robert Niessen
09:42 21 Aug 19
Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog eens heel geduldig... en altijd bereid om uit te leggen wáárom iets zus of zo moet. Echt helemaal top.Het weer was alle drie mijn lessen trouwens ook perfect. Ik weet niet helemaal zeker of dat ook aan hen te danken is. Ik sluit het niet uit.lees meer
Lasse 1901
Lasse 1901
15:15 17 Aug 19
Ik en mijn broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het body dragen... goed ging mochten we het met een board proberen en aan het einde van de les konden we de waterstart en een stukje varen.De tweede les hadden we weer een hele aardige en enthousiaste instructeur. We begonnen meteen op het water en na 15 minuten hadden mijn broertje en ik het weer onder de knie. Toen zijn we gaan oefenen met het terug varen en na een paar aanwijzingen lukte dat en hebben de hele les geoefend met het zelfstandig aantrekken van je board en heen en weer varen.Het waren 2 top dagen met hele aardige instructeurs. We hebben het goed en veilig geleerd en kunnen nu zelfstandig gaan oefenen en aan de hand van YouTube filmpjes het verder kunnen oefenen en leren. Dus als je wilt leren kitesurfen moet je naar kiteflow gaan!lees meer
Martijn Kroonstuiver
Martijn Kroonstuiver
18:21 18 Jul 19
Samen met vriend een sup board gehuurd bij Kiteflow. Gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt contact via WhatsApp. Na een duidelijke uitleg over gebruik en techniek konden we direct van start op onze goede, betrouwbare en schone planken. Het suppen zelf hadden we al verrassend snel onder de knie... en was zeer relaxend. We hadden de boards de hele dag tot onze beschikking en hoefden alleen maar een bericht te sturen om ze weer te laten ophalen.Ik was direct verkocht en na goed advies van de eigenaar van Kiteflow heb ik een sup board bij hem besteld. Ik wilde hem graag snel hebben dus hij heeft ervoor gezorgd dat ik een dag later al met mijn eigen sup het water op kon. Tijdens mijn eerste rondje suppen kwam ik hem nog tegen en heeft hij me zelfs nog wat extra advies gegeven.Conclusie: mijn ervaring met Kiteflow is dat ze uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en erg betrouwbaar zijn. Ik kan het iedereen aanraden!lees meer
Niels Onsman
Niels Onsman
22:08 27 Jun 19
4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!
Raymond Looze
Raymond Looze
19:36 27 Jun 19
Super fijne lessen gehad van Ed en Floris. Goed materiaal en met name communicatie via helm met "oortje" waardoor je op afstand kunt overleggen en waarbij instructeur optimaal kan coachen op zelfs paar honderd meter afstand. Dit verhoogd effectiviteit vd training ontzettend!
Volgende beoordelingen