efoil les bij Kiteflow. efoil les in Haarlem en Amsterdam. efoil les met een groep.

Efoil les

Vanaf juni te boeken

Ervaar het vliegen boven het water al met 1 les!

Locaties

Wijk aan Zee,  Haarlem en Amsterdam

Efoilen met Kiteflow

Beleef het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektromotor maakt het mogelijk om overal te surfen. Kiteflow is een van de eerste in Europa waarbij je het Efoilen kan proberen en onder de knie kan krijgen. Beleef het gevoel van surfen op een hydrofoil, zwevend boven het water zonder wind of swell!

Efoilen is de makkelijkste surfsport om te leren. Dus ook zeker voor jou! 

Locaties

We geven Efoil les in Haarlem bij de Mooie Nel en in Amsterdam bij IJburg. Hier hebben we vlakwater en een steiger om vanaf te beginnen. Met rustig zomers weer geven we ook les bij de Noordpier Wijk aan Zee waar we een vaste locatie hebben. Zou je graag ergens anders willen Efoilen, stuur dan een appje en we kijken of we dat kunnen inpassen in ons rooster en of de plek geschikt om te Efoilen.

Privé, duo of groep

De duo Efoil les is de meest gekozen les omdat je een stuk minder betaald dan privé les en je hebt ook een eigen board.

De groep Efoil les is leuk voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon met een paar vrienden en familieleden. Iedereen krijgt een kans om over het water te vliegen met het Efoil board terwijl de andere zich vermaken met het peddelen op een SUP board. Heb je vragen stuur dan gerust en appje.

 

efoil
efoil

Efoil boards van E-takuma

We geven les met de nieuwste Efoil boards van E-takuma. Deze zijn begrensd naar 20km/u, zodat je ze zonder vaarbewijs mag surfen. Heb je wel een vaarbewijs, dan kan je met de Efoil boards die 30 km/u halen.

De accu is van Samsung, deze wordt ook gebruikt in een Tesla auto. Hij gaat 60 tot meer dan 90 minuten mee maar geen zorgen want we hebben genoeg extra accu’s.

De bediening die je in je hand hebt is ontwikkelt in samenwerking met Bb Talkin waarvan wij ook de radio communicatie hebben in de helm.

De Efoil boards kunnen ook gebruikt worden zonder elektromotor op de golven of bijvoorbeeld met een kite.

Efoil les

Prijs kitesurfles Wijk aan Zee
Prijs kitesurfles Wijk aan Zee
Prijs kitesurfles Wijk aan Zee

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf.

Groepen

Efoilen kan je leren samen met je beste vrienden of collega’s. In combinatie met SUP boards gaan we het water op na een korte uitleg. Er zullen 2 Efoil boards meegaan en voor ieder zal er een SUP board zijn.

Je kan voor je zelf kiezen of je het op het suppen houdt of dat je ook wilt gaan Efoilen. Dit uitje is hierdoor geschikt voor diverse groepen van jong tot oud.

App Floor gerust voor een combinatie van meer actie uitjes en waar te gaan eten en drinken. Hopelijk tot snel op het water!

 

 

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons