Een Efoil les en een board kan je kopen bij Kiteflow Wijk aan Zee.

Efoil

Ervaar het vliegen boven het water al met 1 les!

Efoil 1

Efoilen met Kiteflow

Beleef het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektromotor maakt het mogelijk om overal te surfen. Kiteflow is een van de eersten in Europa waarbij je het Efoilen kan proberen en onder de knie kan krijgen. Beleef het gevoel van surfen op een hydrofoil; zwevend boven het water zonder wind of swell!

Efoilen is de makkelijkste surfsport om te leren. Dus ook zeker voor jou! 

Efoil Locaties

We geven Efoil les in Haarlem bij de Mooie Nel en in Amsterdam bij IJburg. Hier hebben we vlak water en een steiger om vanaf te beginnen. Met rustig zomers weer geven we ook les bij de Noordpier Wijk aan Zee, waar we een vaste locatie hebben. Zou je graag ergens anders willen Efoilen? Stuur dan een appje, dan kijken we of we dat kunnen inpassen in ons rooster en of de plek geschikt is om te Efoilen.

Efoil 2
Efoil 3

Privé, duo of groep

De Efoil duoles is de meest gekozen les omdat je hierbij een stuk minder betaalt dan privéles en je hebt ook een eigen board.

De Efoil groepsles is leuk voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon met een paar vrienden of familieleden. Iedereen krijgt een kans om over het water te vliegen met het Efoil board, terwijl de anderen zich vermaken met het peddelen op een SUP board. Heb je vragen hierover? Stuur dan gerust een appje.

Efoil boards van Takuma

We geven les met de nieuwste Efoil boards van Takuma. Deze zijn begrensd naar 20km/u, zodat je ze zonder vaarbewijs mag surfen. Heb je wel een vaarbewijs, dan kan je met de Efoil boards die 30 km/u halen.

De accu is van Samsung, deze wordt ook gebruikt in een Tesla auto. Hij gaat 75 tot meer dan 90 minuten mee, maar geen zorgen; we hebben genoeg extra accu’s.

De bediening die je in je hand hebt, is ontwikkeld in samenwerking met Bb Talkin waarvan wij ook de radiocommunicatie hebben in de helm.

De Efoil boards kunnen ook gebruikt worden zonder elektromotor op de golven, of bijvoorbeeld met een kite.

Efoilboard kopen bij Kiteflow

Efoilen met Groepen

Efoilen kan je leren samen met je beste vrienden of collega’s. In combinatie met SUP boards gaan we het water op na een korte uitleg. Er zullen 2 Efoil boards meegaan en voor ieder zal er een SUP board zijn.

Je kan voor jezelf kiezen of je het op het suppen houdt, of dat je ook wilt gaan Efoilen. Dit uitje is hierdoor geschikt voor diverse groepen van jong tot oud.

App Floor gerust voor een combinatie van meer actie uitjes en waar te gaan eten en drinken. Hopelijk tot snel op het water!

Prijs Efoil les

Efoil Privéles

220

pp / 1 uur

  • 1 op 1 met instructeur

Efoil Duoles

150

pp / 1 uur

  • Met eigen Efoil board!

Efoil Groepsles

150

/uur per board.

  • 2 Efoil boards en SUP boards
  • Tot 3,5 uur lang

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De lestijd is de tijd met het board dus exclusief het omkleden.

Reviews Kiteflow

Kitesurfschool Kiteflow
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
Hugo Vloon
Hugo Vloon
15:02 21 Dec 20
In september begonnen met kitesurf lessen bij Kiteflow. In de afgelopen maanden ben ik van het leren een kite te besturen naar zelfstandig varen gekomen in 8 lessen. De instructeurs zijn altijd zeer professioneel en de sfeer is erg relaxed. Absolute aanrader!
Peter Kooren
Peter Kooren
07:56 30 Oct 20
Vorige week ge-e-foild met Floor als instructeur. Alsof je op een vliegend tapijt staat. Super ervaring!
Angela
Angela
15:20 30 Aug 20
Moai 10.6 sup board besteld, snelle levering!Vandaag uitgeprobeerd en wat een fijn board.Smaakt naar veel meer mooie tochten....bedankt!
Loudspeaker Kees
Loudspeaker Kees
13:21 23 Jul 20
Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.Perfect om de ervaring te voelen om op een 'vliegend tapijt' te vliegen...😂Groeten van Kees en Donna....
Mike Culum
Mike Culum
09:05 11 Jun 20
E-Foil les gehad van Floor bij Kiteflow. Was een te gekke ervaring. Heel leuk om te doen. Goede locatie, duidelijke uitleg, veel lol gehad. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt Floor
Jan Cramer
Jan Cramer
17:23 27 May 20
Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.
Peter Winterman
Peter Winterman
15:31 22 May 20
Fantastische duoles gehad in Wijk aan Zee. Breed strand, stevige wind en goed kitemateriaal. Prettige communicatie met enthousiaste leraar via helm zodat hij je tijdens het kiten goede tips kon geven. Met de juiste aandacht voor veiligheid, helemaal top!!
John hop
John hop
12:42 13 May 20
Heb heel veel gehad aan de lessen bij Ed ,gezellige sfeer en veel gelachen. En sinds kort op eigen houtje doorgegaan met de kite sport.Zou je het kiten willen proberen zou ik zeker bij deze jongens aankloppen. Bedankt voor de basis en tot in wijk aan zee. Groetjes John Hop
Robert Niessen
Robert Niessen
09:42 21 Aug 19
Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog eens heel geduldig... en altijd bereid om uit te leggen wáárom iets zus of zo moet. Echt helemaal top.Het weer was alle drie mijn lessen trouwens ook perfect. Ik weet niet helemaal zeker of dat ook aan hen te danken is. Ik sluit het niet uit.lees meer
Lasse 1901
Lasse 1901
15:15 17 Aug 19
Ik en mijn broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het body dragen... goed ging mochten we het met een board proberen en aan het einde van de les konden we de waterstart en een stukje varen.De tweede les hadden we weer een hele aardige en enthousiaste instructeur. We begonnen meteen op het water en na 15 minuten hadden mijn broertje en ik het weer onder de knie. Toen zijn we gaan oefenen met het terug varen en na een paar aanwijzingen lukte dat en hebben de hele les geoefend met het zelfstandig aantrekken van je board en heen en weer varen.Het waren 2 top dagen met hele aardige instructeurs. We hebben het goed en veilig geleerd en kunnen nu zelfstandig gaan oefenen en aan de hand van YouTube filmpjes het verder kunnen oefenen en leren. Dus als je wilt leren kitesurfen moet je naar kiteflow gaan!lees meer
Martijn Kroonstuiver
Martijn Kroonstuiver
18:21 18 Jul 19
Samen met vriend een sup board gehuurd bij Kiteflow. Gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt contact via WhatsApp. Na een duidelijke uitleg over gebruik en techniek konden we direct van start op onze goede, betrouwbare en schone planken. Het suppen zelf hadden we al verrassend snel onder de knie... en was zeer relaxend. We hadden de boards de hele dag tot onze beschikking en hoefden alleen maar een bericht te sturen om ze weer te laten ophalen.Ik was direct verkocht en na goed advies van de eigenaar van Kiteflow heb ik een sup board bij hem besteld. Ik wilde hem graag snel hebben dus hij heeft ervoor gezorgd dat ik een dag later al met mijn eigen sup het water op kon. Tijdens mijn eerste rondje suppen kwam ik hem nog tegen en heeft hij me zelfs nog wat extra advies gegeven.Conclusie: mijn ervaring met Kiteflow is dat ze uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en erg betrouwbaar zijn. Ik kan het iedereen aanraden!lees meer
Niels Onsman
Niels Onsman
22:08 27 Jun 19
4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!
Raymond Looze
Raymond Looze
19:36 27 Jun 19
Super fijne lessen gehad van Ed en Floris. Goed materiaal en met name communicatie via helm met "oortje" waardoor je op afstand kunt overleggen en waarbij instructeur optimaal kan coachen op zelfs paar honderd meter afstand. Dit verhoogd effectiviteit vd training ontzettend!
Volgende beoordelingen