Flyboarden IJmuiden en Wijk aan Zee. Flyboarden IJmuiden is de meest populaire spot. Flyboarden IJmuiden

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Flyboarden IJmuiden

Flyboarden IJmuiden en Wijk aan Zee

Flyboarden IJmuiden en Wijk aan Zee

Flyboarden IJmuiden is de meest gekozen plek om te leren flyboarden of landboarden omdat je hier niet afhankelijk bent van het getij van de zee. Flyboarden is erg populair geworden vooral op het strand van IJmuiden(slag) en Wijk aan Zee en wordt door alle leeftijden beoefend. Het is een sport waarbij je op een groot skateboard staat en je door een vlieger voortbeweegt met behulp van de wind.

Flyboarden ook wel landboarden of mountainboarden genoemd is een mooie opstap naar kitesurfen en leer je ook sneller. Als je ervaring hebt met powerkiten dan kan je een 4 lines kite gebruiken waarmee je ingehaakt bent op een kite trapeze. Wij geven het hele jaar door Flyboard les of je zou het hele jaar door een flyboard kunnen huren.

Als er toch geen wind is op jou geplande dag dan zouden we kunnen gaan suppen op  zee, in Haarlem of Spaarnwoude. Boek je landboard of flyboard les.

Weer condities

Een landboard les wordt gegeven met elke windrichting van 6 – 24 knopen (2 – 7 beaufort). Met westen en oosten wind kunnen we het hele strand over met het landboard. Met wind uit het zuidwesten of noordwesten, gaan we schuin het strand over. Het brede strand op Wijk aan Zee en IJmuiden is hier goed geschikt voor.

Met laag water zijn de omstandigheden het best, dan is het strand groter en door het harde zand goed te berijden. De landboards van Kiteflow hebben extra grote wielen die het rijden door zacht zand mogelijk maken.

  • Met 6 – 24 knopen / 2 – 7 beaufort
  • Laag water
  • Elke windrichting
  • Hele jaar door

 

Flyboarden IJmuiden

Flyboarden IJmuiden en Wijk aan Zee

Flyboarden IJmuiden

                       Flyboarden IJmuiden en Wijk aan Zee

Materiaal

We hebben de nieuwste landboards van Peter Lynn met extra grote wielen. Deze zorgen ervoor dat je makkelijk door zacht zand heen komt. Ook de nieuwste 2-lijns en 4-lijns kites zijn van Peter Lynn. Beginners starten met de 2-lijns kite. Gevorderden kiten ingehaakt met de 4-lijns kite.

Prijs flyboarden IJmuiden en Wijk aan Zee

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. 

Prijs verhuur flyboarden IJmuiden en Wijk aan Zee

We verhuren kitebuggy materiaal aan oud studenten of gevorderde kitebuggyers. Voor het huren van een kitebuggy en powerkites vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons