Kiteflow organiseert groepsactiviteiten in Haarlem en Wijk aan Zee.

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsuitje met Kiteflow

De activiteiten zijn allen in de buitenlucht en met verschillende weersomstandigheden te doen. Wanneer er een groepsactiviteit niet gedaan kan worden vanwege het weer, dan zal een andere activiteit zich wel goed lenen voor dat weertype. We denken graag mee met het opstellen van de juiste reeks groepsactiviteiten die voor jullie passend zijn en tot een succes zullen leiden.

Kiteflow organiseert diverse groepsactiviteiten in Haarlem, zoals suppen door de stad en grachten. De Mooie Nel in het noorden van Haarlem leent zich goed voor het zweven boven het water op de E-foil.

In Wijk aan Zee zal je ons vinden voor de windactiviteiten, zoals kitebuggyen en blokarten. Met mooi zomers weer zullen we in Wijk aan Zee gaan suppen en efoilen.

We helpen graag mee met het organiseren van passende horeca op de locatie zelf, zoals strandpaviljoen Aloha bij Wijk aan Zee en Paviljoen Loef bij de Mooie Nel.

E-foil voor groepen

Met efoil voor groepen krijgt iedereen een kans om over het water te vliegen met het efoil board, terwijl de anderen zich vermaken met het peddelen op een SUP board. De prijs is al vanaf €50 per persoon.

De efoil groepsles is leuk voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon met een paar vrienden of familieleden.

In Wijk aan Zee zijn we te vinden met mooi zomers weer en een rustige zee. Onze hoofdlocatie is in Haarlem bij de Mooie Nel, wat met bijna alle weersomstandigheden geschikt is voor de efoil en SUP boards. Ook gaan we naar Amsterdam bij IJburg, wat bereikbaar is vanaf Amsterdam CS.

Je kan naar onze Efoil pagina gaan voor meer informatie of stuur gerust Floor een appje of email.

Efoil 4

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee
Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee 3

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Bootcamp en Wim Hof methode

In samenwerking met Korsstability organiseren we bootcamp en de Wim Hof (iceman) methode.

Bootcamp; kijken hoe fit je collega’s zijn? Of een sportief uitje met z’n allen? Dan is dit hét ideale uitje. Heerlijk buiten in de natuur werken aan een betere conditie en sterkere spieren. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan teambuilding wat de werksfeer zal verbeteren. Dit kan in een circuittraining, een competitievorm of gewoon losse oefeningen. 

Wim Hof; deze activiteit bestaat uit ademhalingsoefeningen en koude training. De ademhalingsoefeningen zorgen voor meer zuurstof in het lichaam waardoor je minder snel verzuurd, en na de koude training kunnen we weer lekker opwarmen met bijvoorbeeld een bootcamp. Maar koude training is ook goed voor het herstel van de spieren. Deze activiteit zal je een lichamelijke sensatie geven waardoor je je als een oermens gaat voelen. 

Leuke activiteiten voor wanneer er geen wind zal zijn voor een geboekte windactiviteit. Wijk aan Zee en Haarlem lenen zich goed voor zowel de bootcamp als de Wim Hof methode. App of mail Floor voor meer informatie.

Suppen voor groepen

Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Kiteflow heeft 3 locaties om te suppen, of je kiest een eigen locatie. We suppen door Haarlem, Spaarnwoude en Wijk aan Zee.

Door Haarlem suppen is de meest gekozen SUP tour/les. De stad geeft afwisseling en we hebben minder last van wind. We kunnen grote groepen aan en suppen kan met bijna elk weertype gedaan worden. Wil je toch graag aan de kust blijven, dan is Wijk aan Zee ook een optie. Het zal op zee wel uitdagender zijn met wind en golfslag. 

Suppen kan vanaf € 25 per persoon en zonder ervaring. Reserveer op eigen gewenste dag en tijd. Het nieuwste materiaal van Aqua Inc wordt ingezet en wetsuits zijn aanwezig van Mystic. 
Lees meer over suppen met Kiteflow.

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee 4

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

SUP yoga met Kiteflow

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

SUP yoga voor groepen

Yoga op een SUP board is totaal anders dan op een yogamat. Het SUP board is constant in beweging waardoor je flink wordt uitgedaagd. Het is een goede workout voor je lichaam, waar vooral je core en balans een grote rol in spelen. De les wordt gegeven door Floor; een yoga Alliance gecertificeerde instructeur.

Voordat we het water op gaan, krijg je een uitleg over het suppen. Dus ook als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan, kun je gewoon meedoen. Na de uitleg stappen we de SUP op om yoga te doen en als je in het water valt, klim je gewoon weer op je SUP.
Heb je nog geen ervaring met yoga? Geen probleem, dan passen wij de les hierop aan. Hier lees je meer over Sup yoga met Kiteflow.

Onze hoofdlocatie voor SUP yoga is in Haarlem op de Veerplas. De Veerplas is 10 minuten lopen van treinstation Haarlem Spaarnwoude en je kunt er gratis parkeren. Na afloop kan je wat drinken en eten bij Het Veerkwartier. Heb je vragen? App of mail Floor gerust.

Kitebuggy voor groepen

Kitebuggy is een actief en super leuk uitje voor groepen. Heerlijk buiten met je vrienden of collega’s spelend met de elementen. Kiteflow heeft 2 locaties voor het kitebuggyen; Wijk aan Zee en IJmuiden.

Wel is er wind nodig. Vanaf windkracht 4 kunnen we het strand op, de kitebuggy in. Wanneer er geen wind is, kunnen we gaan suppen of een van de andere groepsactiviteiten doen.

Kitebuggyen kan al vanaf € 35 per persoon voor een les van 2 uur lang. We adviseren om een les van 3 uur te boeken om echt een indruk te hebben wat kitebuggyen inhoudt. Je bent al gauw 1,5 uur kwijt aan het goed leren vliegeren voordat je de kitebuggy in kunt stappen. Lees voor meer informatie de kitebuggy pagina van Kiteflow of boek hier jullie dag en tijdstip in ons boekingssysteem. Vragen zijn welkom via de app, mail of per telefoon. Hopelijk tot snel op het strand!

Kitebuggyen met Kiteflow

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Blokarten Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Blokarten Wijk aan Zee en IJmuiden

Blokarten, of ook wel strandzeilen genoemd, is voor iedereen te leren en je hebt geen ervaring nodig. Onze locatie bij de Noordpier van Wijk aan Zee is de plek om te blokarten doordat het strand hier super breed is en je daardoor bijna altijd kunt racen over het strand.

Blokarten is erg populair als teamuitje en vrijgezellenfeest. Je stapt zo in de blokart na een korte uitleg van de instructeur. Na afloop kan er gezellig gegeten en gedronken worden op het strand bij Aloha of Timboektoe. Reserveer je gewenste dag en tijd in ons boekingssysteem. In de winter of in de avonden kan er ook geblokart worden.

Blokarten kan al vanaf € 22,50. Is er toch geen wind – wat weinig voorkomt in Nederland – dan kunnen we gaan suppen op de zee of door de stad Haarlem. Lees meer over blokarten bij Kiteflow Wijk aan Zee.

Reviews Kiteflow

Kitesurfschool Kiteflow
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
Hugo Vloon
Hugo Vloon
15:02 21 Dec 20
In september begonnen met kitesurf lessen bij Kiteflow. In de afgelopen maanden ben ik van het leren een kite te besturen naar zelfstandig varen gekomen in 8 lessen. De instructeurs zijn altijd zeer professioneel en de sfeer is erg relaxed. Absolute aanrader!
Peter Kooren
Peter Kooren
07:56 30 Oct 20
Vorige week ge-e-foild met Floor als instructeur. Alsof je op een vliegend tapijt staat. Super ervaring!
Angela
Angela
15:20 30 Aug 20
Moai 10.6 sup board besteld, snelle levering!Vandaag uitgeprobeerd en wat een fijn board.Smaakt naar veel meer mooie tochten....bedankt!
Loudspeaker Kees
Loudspeaker Kees
13:21 23 Jul 20
Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.Perfect om de ervaring te voelen om op een 'vliegend tapijt' te vliegen...😂Groeten van Kees en Donna....
Mike Culum
Mike Culum
09:05 11 Jun 20
E-Foil les gehad van Floor bij Kiteflow. Was een te gekke ervaring. Heel leuk om te doen. Goede locatie, duidelijke uitleg, veel lol gehad. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt Floor
Jan Cramer
Jan Cramer
17:23 27 May 20
Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.
Peter Winterman
Peter Winterman
15:31 22 May 20
Fantastische duoles gehad in Wijk aan Zee. Breed strand, stevige wind en goed kitemateriaal. Prettige communicatie met enthousiaste leraar via helm zodat hij je tijdens het kiten goede tips kon geven. Met de juiste aandacht voor veiligheid, helemaal top!!
John hop
John hop
12:42 13 May 20
Heb heel veel gehad aan de lessen bij Ed ,gezellige sfeer en veel gelachen. En sinds kort op eigen houtje doorgegaan met de kite sport.Zou je het kiten willen proberen zou ik zeker bij deze jongens aankloppen. Bedankt voor de basis en tot in wijk aan zee. Groetjes John Hop
Robert Niessen
Robert Niessen
09:42 21 Aug 19
Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog eens heel geduldig... en altijd bereid om uit te leggen wáárom iets zus of zo moet. Echt helemaal top.Het weer was alle drie mijn lessen trouwens ook perfect. Ik weet niet helemaal zeker of dat ook aan hen te danken is. Ik sluit het niet uit.lees meer
Lasse 1901
Lasse 1901
15:15 17 Aug 19
Ik en mijn broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het body dragen... goed ging mochten we het met een board proberen en aan het einde van de les konden we de waterstart en een stukje varen.De tweede les hadden we weer een hele aardige en enthousiaste instructeur. We begonnen meteen op het water en na 15 minuten hadden mijn broertje en ik het weer onder de knie. Toen zijn we gaan oefenen met het terug varen en na een paar aanwijzingen lukte dat en hebben de hele les geoefend met het zelfstandig aantrekken van je board en heen en weer varen.Het waren 2 top dagen met hele aardige instructeurs. We hebben het goed en veilig geleerd en kunnen nu zelfstandig gaan oefenen en aan de hand van YouTube filmpjes het verder kunnen oefenen en leren. Dus als je wilt leren kitesurfen moet je naar kiteflow gaan!lees meer
Martijn Kroonstuiver
Martijn Kroonstuiver
18:21 18 Jul 19
Samen met vriend een sup board gehuurd bij Kiteflow. Gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt contact via WhatsApp. Na een duidelijke uitleg over gebruik en techniek konden we direct van start op onze goede, betrouwbare en schone planken. Het suppen zelf hadden we al verrassend snel onder de knie... en was zeer relaxend. We hadden de boards de hele dag tot onze beschikking en hoefden alleen maar een bericht te sturen om ze weer te laten ophalen.Ik was direct verkocht en na goed advies van de eigenaar van Kiteflow heb ik een sup board bij hem besteld. Ik wilde hem graag snel hebben dus hij heeft ervoor gezorgd dat ik een dag later al met mijn eigen sup het water op kon. Tijdens mijn eerste rondje suppen kwam ik hem nog tegen en heeft hij me zelfs nog wat extra advies gegeven.Conclusie: mijn ervaring met Kiteflow is dat ze uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en erg betrouwbaar zijn. Ik kan het iedereen aanraden!lees meer
Niels Onsman
Niels Onsman
22:08 27 Jun 19
4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!
Raymond Looze
Raymond Looze
19:36 27 Jun 19
Super fijne lessen gehad van Ed en Floris. Goed materiaal en met name communicatie via helm met "oortje" waardoor je op afstand kunt overleggen en waarbij instructeur optimaal kan coachen op zelfs paar honderd meter afstand. Dit verhoogd effectiviteit vd training ontzettend!
Volgende beoordelingen