Groepsactiviteit Haarlem en Wijk aan Zee zoals een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje met je collega’s. Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee voor iedereen.

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

De groepsactiviteiten zijn alle in de buitenlucht en met verschillende weersomstandigheden te doen. Wanneer er een groepsactiviteit niet gedaan kan worden vanwege het weer dan zal een andere activiteit zich juist goed lenen voor dat weertype. We denken graag mee met het opstellen van de juiste reeks groepsactiviteiten die voor jullie passend zijn en tot een succes zullen zijn.

We organiseren diverse groepsactiviteiten in Haarlem zoals suppen door de stad en grachten. De Mooie Nel in het noorden van Haarlem leent zich goed voor het zweven boven het water op de E-foil.

In Wijk aan Zee zal je ons vinden voor de windactiviteiten zoals kitebuggyen en met mooi zomers weer zullen we in Wijk aan Zee gaan suppen en efoilen.

We helpen graag mee met het organiseren van passende horeca op de locatie zelf zoals; strandpalviljoen Aloha bij Wijk aan Zee en Palviljoen Loef bij de Mooie Nel.

E-foil voor groepen

Met efoil voor groepen krijgt iedereen een kans om over het water te vliegen met het efoil board terwijl de andere zich vermaken met het peddelen op een SUP board. De prijs is al vanaf 45 per persoon.

De groeps efoil les is leuk voor vrijgezellefeesten, bedrijfsuitjes of gewoon met een paar vrienden en familieleden.

In Wijk aan Zee zijn we te vinden met mooi zomers weer en een rustige zee. Onze hoofdlocatie is in Haarlem bij de Mooie Nel wat met bijna alle weersomstandigheden geschikt is voor de efoil en SUP boards. Ook gaan we naar Amsterdam bij IJburg wat bereikbaar is vanaf Amsterdam CS.

Je kan naar onze efoil pagina gaan voor meer informatie of stuur gerust Floor een appje of email.

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee
Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Bootcamp en Wim Hof methode

In samen werking met Korsstability organiseren we bootcamp en de Wim Hof (iceman) methode.

Bootcamp; Kijken hoe fit je collega’s zijn? Of een sportief uitje met z’n allen? Dan is dit het ideale uitje. Heerlijk buiten in de natuur werken aan een betere conditie en sterkere spieren. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan teambuilding wat de werksfeer zal verbeteren. Dit kan in een circuittraining, een competitievorm of gewoon losse oefeningen. 

Wim Hof; Deze activiteit bestaat uit ademhalingsoefeningen en koude training. De ademhalingsoefeningen zorgen voor meer zuurstof in het lichaam waardoor je minder snel verzuurd en na de koude training kunnen we weer lekker opwarmen met bijvoorbeeld een bootcamp, maar koude training is ook goed voor het herstel van de spieren. Deze activiteit zal je een lichamelijke sensatie geven waardoor je je als een oermens gaat voelen. 

Leuke activiteiten voor wanneer er geen wind zal zijn voor een geboekte windactiviteit. Wijk aan Zee en Haarlem lenen zich goed voor zowel de bootcamp als de Wim Hof methode. App of mail Floor voor meer informatie.

Suppen voor groepen door Haarlem

Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Kiteflow heeft 3 locaties om te suppen of je kiest een eigen locatie. We suppen door Haarlem, Spaarnwoude en Wijk aan Zee.

Door Haarlem suppen is de meest gekozen SUP tour / les. De stad geeft afwisseling en we hebben minder last van wind. We kunnen grote groepen aan en kan met bijna elk weertype gedaan worden. Wil je toch graag aan de kust blijven dan is Wijk aan Zee ook een optie. Het zal op zee wel uitdagender zijn met wind en golfslag. 

Suppen kan vanaf € 25 per persoon en zonder ervaring. Reserveer op eigen gewenste dag en tijd. Het nieuwste materiaal van Aqua Inc wordt ingezet en wetsuits zijn aanwezig van Mystic. Lees meer over suppen met Kiteflow.

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Sup yoga Haarlem Kiteflow

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

SUP yoga

Yoga op een SUP board is totaal anders dan op een yogamat. Het SUP board is constant in beweging waardoor je flink wordt uitgedaagd. Het is een goede workout voor je lichaam waar vooral je core en balans een grote rol in spelen. De les wordt gegeven door Floor een yoga Alliance gecertificeerde instructeur.

Voordat we het water opgaan krijg je een uitleg over het suppen, dus als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan kan je gewoon meedoen. Na de uitleg stappen we de SUP op om yoga te doen en als je erin valt klim je er gewoon weer op. Heb je nog geen ervaring met yoga, geen probleem dan passen wij de les daarop aan. Hier lees je meer over Sup yoga met Kiteflow.

Onze hoofdlocatie voor SUP yoga is in Haarlem op de Veerplas. De Veerplas is 10 minuten lopen van trein station haarlem Spaarnwoude en je kan er gratis parkeren. Na afloop kan je wat drinken en eten bij Het Veerkwartier. Heb je vragen app of mail Floor gerust.

 

Kitebuggy voor groepen

Kitebuggy is een actief en super leuk uitje voor groepen. Heerlijk buiten met je vrienden of collega’s spelend met de elementen. Kiteflow heeft 2 locaties voor het kitebuggyen; Wijk aan Zee en IJmuiden.

Wel is er wind nodig, vanaf windkracht 4 kunnen we het strand op de kitebuggy in. Wanneer er geen wind is kunnen we gaan suppen of een van de andere groepsactiviteiten doen.

Kitebuggyen kan al vanaf € 35 per persoon voor een les van 2 uur lang. We adviseren om een les van 3 uur te boeken om echt een indruk te hebben wat kitebuggyen inhoudt. Je bent al snel 1,5 uur kwijt aan het goed leren vliegeren voordat je de kitebuggy in kunt stappen. Lees voor meer informatie de kitebuggy pagina van Kiteflow of boek hier jullie dag en tijdstip in ons boekingssysteem. Vragen zijn welkom via de app, mail of gewoon bellen natuurlijk, hopelijk tot snel op het strand!

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons