Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider

Ontmoet ons team

Ontmoet het team

Floor

Na jarenlang fanatiek kitesurfen, heb ik in 2009 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en Kiteflow opgericht. Nog steeds geef ik met veel plezier les en inmiddels met meerdere instructeurs. Ik vind het het leukste dat je elkaar goed leert kennen tijdens de les en ik probeer aan te voelen welke aanpak het beste voor die gene zal zijn.

Ik hou mij sinds 2018 voornamelijk bezig met de organisatie van Kiteflow. Als je belt of een email stuurt dan heb je goede kans dat ik je vragen beantwoord.

Leuk als ik je snel ontmoet! Met sprotieve groet,

Floor Blankespoor.

Ed

Hoi! Ik ben Edmond Blankespoor, woon in Heemskerk met mijn vrouw en twee zonen.

Ik heb altijd met veel plezier in de horeca gewerkt, toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Ik heb leren kiten van mijn broer Floor. Eerst wilde ik er niks van weten maar ben uiteindelijk toch overgehaald om te leren. Toen ik het eenmaal kon wilde ik niks anders meer! Wat een fantastische sport, zo divers. Je kan springen, golfrijden en oneindig trucs uithalen op zee, op het binnenwater, in de zomer maar ook in de winter.

Op een gegeven moment kwamen we op het briljante idee om ook les te gaan geven. Het is heel erg leuk om heerlijk lekker buiten deze fantastische sport te leren aan nog meer mensen. Het is zó verslavend!

Tot snel!

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Floris

Hallo, mijn naam is Floris en ik ga dit jaar (2019) voor het eerst lesgeven bij Kiteflow nadat ik veel goede verhalen over de school heb gehoord en een seizoen bij een andere school heb les gegeven. Ik woon in Heemskerk (lekker dichtbij het strand ) en werk bij een ICT helpdesk. Tijdens het kite seizoen ga ik 2 dagen minder werken op kantoor en ben ik minimaal 4 dagen per week op het strand te vinden. Kitesurfen is mijn grootste en mooiste hobby, mijn enthousiasme wil ik dan ook graag delen met andere/nieuwe kiters zodat ze ook van deze prachtige sport kunnen genieten. Naast kitesurfen ben ik in de winter graag in Oostenrijk op mijn snowboard, mocht de wind wegvallen dan pak ik mijn tennisracket ook nog af en toe.

Kitesurfen is geweldig op alle niveaus, er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen wel een leuke uitdaging is om op te richten. Van springen en tricks tot wave kiten en foilen. Tijdens het kiten vergeet je alles en ben je alleen bezig met de sport, mooie therapie toch!

Ik hoop je snel te zien bij Kiteflow zodat we samen de eerste stappen kunnen zetten in je kite carrière.

Jeroen

Hallo mijn naam is Jeroen Kraaij en ik ben sinds 2004 aan het kiten. Sinds 2009 geef ik les en heb ik voor diverse kitescholen gewerkt. Sinds 2015 geef ik les bij Kiteflow.

Wat ik fijn vind aan Kiteflow is de kleinschalige en persoonlijk aandacht. Floor organiseert de lessen goed en we leren nog steeds van elkaar. En daarnaast heeft Floor altijd zijn kitespullen prima voor elkaar en hoef je als instructeur hier geen zorgen over te maken.

Het plezier in het kitesurfen vind ik belangrijk en dat vertaald zich ook door in mijn lessen. De sport heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en daarmee neemt ook het belang van een goede kitesurfschool toe. Bij Kiteflow ben je hier aan het goede adres. 

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Louise

Mijn naam is Louise Okker en vanaf dit seizoen zal ik part-time les gaan geven bij Kiteflow. Ik ben opgegroeid in Castricum, maar momenteel woon ik in Amsterdam. Naast instructeur ben ik ook Supply Chain Coordinator bij HelloFresh.

Bijna tien jaar geleden ben ik begonnen met kiten, en sindsdien verliefd op de sport. Het mooie van kiten is dat je het over de hele wereld kan doen; Kaapstad, Bonaire, maar ook gewoon lekker in Wijk aan Zee. Hoe mooi dat ik van mijn hobby ook mijn werk kan maken, en zo mijn passie kan delen met anderen?

Tot snel, op het water!

Linda

Ik ben Linda Visser. Na een paar kitelessen in 2013 heb ik in 2014 mijn eerste kitesetje gekocht en sindsdien is kiten mijn grootste hobby. In 2017 heb ik besloten dat ik mijn passie voor kitesurfen graag wil overdragen op anderen en daarom start ik in 2018 als instructeur bij Kiteflow. Ik doe dit part-time naast mijn baan als Management Consultant Banking bij PwC.

Als het niet waait, zit ik graag op de racefiets of lig ik in het zwembad. Ook hang ik graag bij een strandtent in de hoop dat er toch nog wind opsteekt 😉 !

Ontmoet het team
Ontmoet het team

Jelle

In 2015 zou ik met vrienden op kite vakantie gaan. Ik dacht: ‘ik kan een beetje golfsurfen en een beetje zeilen, ook wind en water dus, hoe moeilijk kan dat zijn?” Dat viel even tegen, maar na een paar lessen bij Kiteflow was ik verkocht.

Nu ben ik iedere vrije dag op ‘t water te vinden. Om me nog meer te verdiepen in de sport heb ik in 2017 de opleiding tot IKO (international kiteboarding organization) instructor gevolgd en geef ik met plezier les. Zie je op ‘t water .

Bart

Hallo! Mijn naam is Bart Meester, geboren in 1990 te Wijk aan Zee. Afgestudeerd aan het CIOS te Haarlem met als hoofdspecialisatie buitensport. Ik ben van kleins af aan al te vinden op het strand en ben al lange tijd bezig met wind en watersporten.

Na 8 jaar werkervaring opgedaan te hebben binnen de evenementen branche, heb ik in 2016 besloten om freelance buitensport instructeur te worden. Dit doe ik met veel plezier bij onder andere Kiteflow. Tot snel!

Ontmoet het team

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons