Kitesurf materiaal huren Wijk aan Zee, IJmuiden, Edam en Schellinkhout. Kitesurf materiaal huren via ons boekingssysteem.

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider

Kitesurf materiaal huren

Bij Kiteflow kan je de nieuwste kitesurf materiaal huren tegen een redelijke prijs. Het is belangrijk dat je genoeg ervaring hebt om alleen het water op te kunnen. We zullen je altijd zo goed mogelijk in de gaten houden en in actie komen wanneer dit nodig zal zijn. 

Kitesurf materiaal huren doen we aan oud studenten of gevorderde kitesurfers. Voor het huren van een kite of complete set vragen wij een ID bewijs als borg. De prijzen zijn per dagdeel tot maximaal 4 uur. De onkosten van een schade is geheel voor de huurder. App Floor gerust voor vragen en meer informatie. 

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Prijs kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Reviews

Van Kiteflow

Fantastische ervaring

Na goed en duidelijk contact en onwijs toffe middag op het strand gehad en kennis gemaakt met het kitebuggyen, onder leiding van een zeer enthousiaste begeleider die oog voor iedereen heeft waardoor je ook op jouw niveau uitgedaagd wordt. Een echte aanrader!!!

Kitebuggy

Toffe activiteit om te doen. Je leert eerst de basis van het vliegeren en gaat dan zelfstandig buggy rijden (instructeur had genoeg kennis). Wel leuk(er) om te doen met een kleine groep zodat je sneller de buggy in kan!

Page 1 of 22:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons