Kitesurf materiaal huren Wijk aan Zee, IJmuiden, Edam en Schellinkhout. Kitesurf materiaal huren via ons boekingssysteem.

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider

Kitesurf materiaal huren

Bij Kiteflow kan je de nieuwste kitesurf materiaal huren tegen een redelijke prijs. Het is belangrijk dat je genoeg ervaring hebt om alleen het water op te kunnen. We zullen je altijd zo goed mogelijk in de gaten houden en in actie komen wanneer dit nodig zal zijn. 

Kitesurf materiaal huren doen we aan oud studenten of gevorderde kitesurfers. Voor het huren van een kite of complete set vragen wij een ID bewijs als borg. De prijzen zijn per dagdeel tot maximaal 4 uur. De onkosten van een schade is geheel voor de huurder. App Floor gerust voor vragen en meer informatie. 

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Prijs kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons