Kitesurfles Amsterdam op 5 locaties. Kitesurfles Amsterdam met radio in de helm. Kitesurfles Amsterdam in 30 minuten rijden van Adam. Kitesurfles Amsterdam

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider

Kitesurfles Amsterdam omgeving

We gaan naar de beste kitesurf spots van Noord-Holland waar op dat moment de meest gunstige omstandigheden zijn om te gaan kitesurfen. De kitesurfles locatie bepalen we een dag van te voren aan de hand van de weersvoorspelling. Zo kunnen we met elke windrichting het water op en krijg je de leerzame ervaring om verschillende kitesurf spots met andere condities mee te maken. Kitesurfles Amsterdam wordt het ook weleens genoemd doordat al onze les locaties in 40 minuten te rijden zijn vanuit Amsterdam.

Kitesurfles Amsterdam

Kitesurfles Amsterdam

Kitesurfles Amsterdam

Wijk aan Zee

Onze hoofd locatie is bij het strand van Wijk aan zee bij de Noordpier (officieel Velsen-Noord). Hier hebben we een vaste ruimte waar we warm kunnen omkleden en voorbereiden.

Dit is één van de beste en meest populaire kitesurfspot van ons land omdat wij in Nederland voornamelijk een zuid westen wind hebben in de zomer en dit ideaal is voor Wijk aan Zee van wegen de ligging van de pier. De golven en stroming worden hierdoor gebroken waardoor er een perfecte zee ontstaat voor een kitesurfles. Lees meer over kitesurfles bij Wijk aan Zee.

Het strand is hier erg groot bij de Noordpier Wijk aan Zee waardoor je veel ruimte hebt om te leren kitesurfen. Dit maakt het ook ideaal om een kitebuggy les te krijgen of te komen blokarten bij Wijk aan Zee.

IJmuiden

Wij gaan naar IJmuiden om kitesurfles te geven met pal zuiden wind, dan is het aflandig in Wijk aan Zee en met Noord westen wind dan is het mooi rustig net achter de pier van IJmuiden. Hier kan je lang staan en heb je met noorden wind geen last van stroming en golven.

Het strand van IJmuiden is enorm groot net als Wijk aan Zee. Hierdoor heb alle ruimte, wat op het binnenwater wel anders is. Lees meer over kitesurfles bij IJmuiden.

Voor kitebuggy les en blokarten zijn we hier ook te vinden, dan bij IJmuiderslag wat iets zuiderlijker ligt van de pier van IJmuiden. Hier is het strand het grootst waardoor er altijd een hard stuk ligt waar je perfect kunt kitebuggyen, zelfs met hoog water.

Kitesurfles Amsterdam
Kitesurfles Amsterdam

Schellinkhout

Bij Schellinkhout zijn we te vinden als de wind pal aanlandig is op Wijk aan Zee en IJmuiden (westen wind). Dan is het aan de kust niet gunstig voor een kitesurfles maar wel de beste omstandigheden om een kitebuggy les te krijgen vooral als het laag water is waardoor je een hard strand krijgt en voluit met je buggy over het strand kunt gaan.

Wanneer de zee te ruig zal zijn voor een kitesurfles of de wind te hard dan gaan we ook naar Schellinkhout. Hier heb je altijd vlak water en waait het meestal zo’n 5 knopen minder dan aan de kust.

Schellinkhout is wel een populaire plek, vooral in het weekend midden in de zomer en dan kan het nog wel eens te gezellig zijn op het water. Lees meer over kitesurfles bij Schellinkhout.

Edam

Naar Edam gaan we met oosten wind. Dan is de wind aflandig bij Wijk aan zee en IJmuiden en is het een no go voor een kitesurfles. Vaak plannen we ook een kitesurfles bij Edam met de studentes om te ervaren hoe het is om te kitesurfen op het binnen water.

Ook hier kan het nogal druk zijn net als bij Schellinkhout. Noord-Holland heeft weinig kitesurf spots met oosten wind. Edam is een vlakwater spot waar je op veel plekken kunt staan zodat je makkelijk bij je board kunt terug komen en tegen de wind kunt lopen.

Meestal schijnt het zonnetje vollop met oosten wind!! Lees meer over kitesurfles bij Edam.

Kitesurfles Amsterdam
Kitesurfles Amsterdam

Muiderberg

Bij Muiderberg zijn we te vinden als de zee te heftig is voor een kitesurfles met noorden wind. Met noordoosten wind zijn we ook bij Muiderberg want dan is het aflandig aan de kust.

Muiderberg is een mooie kitesurf spot om te leren kitesurfen omdat het lang ondiep blijft. Een nadeel aan Muiderberg is dat het hier snel druk is en je weinig ruimte hebt aan de kant om op te bouwen.

Vaak plannen we een kitesurfles bij Muiderberg om te ervaren hoe het is om te kitesurfen op het binnen water. Kitesurfles Muiderberg is een van de 5 kitesurfles locaties waar Kiteflow les geeft. Lees meer over kitesurfles bij Muiderberg.

Locatie naar keuze

Wil je toch graag ergens anders een kitesurfles krijgen dan horen we dat graag en gaan we daarheen als de weersomstandigheden en veiligheid het toelaten. We staan altijd open om nieuwe kitesurf spots te ontdekken of jou alle voor- en nadelen te laten zien van jou spot waar je graag heen wilt. Lees onder tab kitesurfles meer over onze kitesurfles locaties.

Kitesurfles Amsterdam

Kitesurfles Amsterdam

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons