Kitesurfles IJmuiden met radio in de helm. Kitesurfles IJmuiden en Markermeer. Kitesurfles IJmuiden mooi spot

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kitesurfles IJmuiden Kiteflow

Kitesurfles IJmuiden

Kitesurfles IJmuiden

Wij gaan naar IJmuiden om kitesurfles te geven met pal zuiden wind, dan is het aflandig in Wijk aan Zee en met Noord westen wind dan is het mooi rustig net achter de pier van IJmuiden. Met de kitesurfles IJmuiden kan je lang staan bij de pier en heb je met noorden wind geen last van stroming en golven. Het strand van IJmuiden is enorm groot net als Wijk aan Zee. Hierdoor heb alle ruimte, wat op het binnenwater wel anders is. Lees meer over onze kitesurflessen en wat handig is om te weten.

Voor kitebuggy les en blokarten zijn we hier ook te vinden, dan bij IJmuiderslag wat iets zuiderlijker ligt van de pier van IJmuiden. Hier is het strand het grootst waardoor er altijd een hard stuk ligt waar je perfect kunt kitebuggyen, zelfs met hoog water.

IJmuiden kitesurfles parkeren

Kitesurfles IJmuiden parkeren

Parkeren bij de kitebus op de parkeerplaats van strandopgang de Zuidpier. Dit is de grote parkeerplaats achter hotel Apollo die te bereiken is via de slagboom voordat je de boulevard op rijdt.

Kitesurfles IJmuiden Kiteflow

Kitesurfles IJmuiden

Kitesurfles IJmuiden Kiteflow

Kitesurfles IJmuiden

Windrichting kitesurfles IJmuiden

IJmuiden is het meest gunstig met noord westen wind. Pal noorden wind is wat aflandig dus dan niet aan te raden om te gaan kitesurfen. Met pal zuiden wind zullen wij hier ook zijn als de zee niet te heftig is, want dan is het niet goed bij Wijk aan Zee. Als de zee wel onstuimig zal zijn met noord westen wind of noord dan gaan we naar Muiderberg. Wanneer er te veel golfslag is met pal zuiden wind dan gaan we naar Schellinkhout om kitesurfles te geven.

IJmuiden staat bekend om de lange en mooie golven die ontstaan met noordwesten wind. Als deze er zijn met een windkracht vanaf 20 knopen dan is het hier erg druk met kitesurfers en windsurfers. De parkeerplaats is dan gevuld met campers van ondere andere duiters en surfers die hier een paar dagen willen genieten van de mooie condities.

 

Prijs kitesurfles IJmuiden

 

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De tijden zijn inclusief omkleden. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf of na de eerste les. De cursusprijs voor privé kitesurfles of met 2 personen komt ongeveer op het zelfde uit omdat je bij privéles minder lessen nodig hebt om het te leren. Het tarief bij een groep van meer dan 3 personen in overleg.

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons