Kitesurfles Muiderberg geven we met noordoost tot oosten wind. De kitesurfles Muiderberg wordt met radio in de helm gegeven. Kitesurfles Muiderberg met Kiteflow.

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kitesurfles Muiderberg Kiteflow

Kitesurfles Muiderberg

Kitesurfles Muiderberg

Kiteflow geeft kitesurfles bij Muiderberg met noordoosten wind, met deze windrichting is het aflandig aan de kust. Als we een ruige zee hebben met noorden of noordoosten wind dan zijn we hier ook te vinden. Kitesurfles Muiderberg is een niet heel veel voorkomende cursus omdat het windbereik hier klein is.

Bij Muiderberg kan je lang in het water blijven staan wat het aangenaam maakt om hier te leren kitesurfen. Een nadeel aan kitesurfles bij Muiderberg is dat het hier snel druk is en je weinig ruimte hebt aan land. We plannen een kitesurfles bij Muiderberg om te ervaren hoe het is om te kitesurfen op het binnen water. Kitesurfles Muiderberg is een van de 5 kitesurfles locaties waar Kiteflow les geeft.  Lees meer over onze kitesurflessen en wat handig is om te weten.

Muiderberg

Parkeren bij de kitebus op de parkeerplaats van het Kerkpad.

Kitesurfles Muiderberg Kiteflow

Kitesurfles Muiderberg

Windrichting Muiderberg

Muiderberg is het meest gunstig met noordoosten tot oosten wind, wanneer het aan de kust aflandig is. Als de windrichting noord wordt dan zal de wind minder constant zijn. Dit is vooral bij het grasveldje waar de kites worden opgelaten. De wind is op zijn best wanneer er wat oost inzit. Met pal oosten wind of zuid oosten wind gaan we liever naar Edam. Hier is de wind constanter en het is hier minder snel druk.

Muiderberg is vaak druk doordat dit een van de dichtsbijzijnde kitesurf spot is van Amsterdam en er weinig ruimte is om je kite op te tuigen.

Prijs kitesurfles

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De tijden zijn inclusief omkleden. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf of na de eerste les. De cursusprijs voor privé kitesurfles of met 2 personen komt ongeveer op het zelfde uit omdat je bij privéles minder lessen nodig hebt om het te leren. Het tarief bij een groep van meer dan 3 personen in overleg.

Reviews

Van Kiteflow

Great first-time paddleboard experience

First time ever paddle boarding under Floor's guidance was a great experience. Yes, he speaks English too, so language is no barrier! We were a bit nervous but he was reassuring. Harder than it looks, but nobody fell in!

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons