Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.

Hans controleert de kite met 1 hand bij Schellinkhout Markermeer, 68 jaar.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar met instructeur Maxime.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Vaste locatie bij strandpaviljoen Aloha, Noordpier Wijk aan Zee.

Mathijs probeert op het board te komen na wat uren oefenen met verschillende kites.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Downwinder van Wijk aan Zee naar Castricum en weer terug met de trekker.

Jelle zet zich zelf op het board met oosten wind bij Edam.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kitesurfles Muiderberg Kiteflow

Kitesurfles Muiderberg

Kitesurfles Muiderberg

Kiteflow geeft kitesurfles bij Muiderberg met noordoosten wind, met deze windrichting is het aflandig aan de kust. Als we een ruige zee hebben met noorden of noordoosten wind dan zijn we hier ook te vinden. Kitesurfles Muiderberg is een niet heel veel voorkomende cursus omdat het windbereik hier klein is.

Bij Muiderberg kan je lang in het water blijven staan wat het aangenaam maakt om hier te leren kitesurfen. Een nadeel aan kitesurfles bij Muiderberg is dat het hier snel druk is en je weinig ruimte hebt aan land. We plannen een kitesurfles bij Muiderberg om te ervaren hoe het is om te kitesurfen op het binnen water. Kitesurfles Muiderberg is een van de 5 kitesurfles locaties waar Kiteflow les geeft.

Muiderberg

Parkeren bij de kitebus op de parkeerplaats van het Kerkpad.

Kitesurfles Muiderberg Kiteflow

Windrichting Muiderberg

Muiderberg is het meest gunstig met noordoosten tot oosten wind, wanneer het aan de kust aflandig is. Als de windrichting noord wordt dan zal de wind minder constant zijn. Dit is vooral bij het grasveldje waar de kites worden opgelaten. De wind is op zijn best wanneer er wat oost inzit. Met pal oosten wind of zuid oosten wind gaan we liever naar Edam. Hier is de wind constanter en het is hier minder snel druk.

Muiderberg is vaak druk doordat dit een van de dichtsbijzijnde kitesurf spot is van Amsterdam en er weinig ruimte is om je kite op te tuigen.

Reviews

Ik heb samen met een vriend gelest bij kiteflow en dat is heel goed bevallen. Kiteflow stelde ons in staat om snel te leren: na 3 à 4 duolessen stonden we op de plank en konden we stukjes varen. Ed maakte echt wat van de les. Wat ook heel fijn is, is dat er op verschillende locaties...

Nadat ik bij verschillende scholen al eerder de smaak voor het kitesurfen te pakken heb gekregen, de draad opgepakt bij Kiteflow, en hier zeker geen spijt van gehad. 2 privé lessen gehad van Ed wie op een hele geduldige en enthousiaste manier zijn lessen geeft. Ed ging elke keer ...

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
WhatsApp WhatsApp ons