Kitesurfles Schellinkhout met radio in de helm waarmee je terug kan praten. Kitesurfles Schellinkhout sinds 2009 met IKO certificaat.

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kitesurfles Schellinkhout

Kitesurfles Schellinkhout

Kitesurfles Schellinkhout

Naast Wijk aan Zee is Schellinkhout onze hoofd locatie voor kitesurflessen. Kitesurfles Schellinkhout is de plek om te leren kitesurfen. Het is hier lang ondiep en goed met de meest voorkomende wind in de zomer; zuid, zuidwest en westen wind.

Wanneer de zee te ruig zal zijn voor een kitesurfles of de wind te hard dan gaan we  naar Schellinkhout. Hier heb je altijd vlak water en waait het meestal zo’n 5 knopen minder dan aan de kust. Wel zijn er kleine korte golven, vooral met hardere wind die het lastig kunnen maken om op je kiteboard te blijven staan.

Schellinkhout is een populaire kite spot, vooral in het weekend en midden in de zomer. Het kan dan wel eens te gezellig zijn op het water. We proberen dan de kitesurflessen vroeg te laten beginnen om de drukte voor te zijn. Lees meer over onze kitesurflessen en wat handig is om te weten.

schellinkhout

Parkeren bij Schellinkhout doe je direct op de spot. De kitebus staat voor het grasveld op de hoofdparkeerplaats.

Kitesurfles Schellinkhout

Kitesurfles Schellinkhout

Kitesurfles Schellinkhout

Kitesurfles Schellinkhout

Windrichting kitesurfles Schellinkhout

De wind komt het mooiste aan bij Schellinkhout van zuid tot west. Deze windrichting hebben we meestal in de zomer van Nederland wat Schellinkhout een populaire kite spot maakt. Zodra er noord in komt zal de wind minder constant zijn en dus niet meer ideaal om te gaan kitesurfen. Dan kunnen we naar Muiderberg of IJmuiden gaan.

Zuid oosten wind is aflandig aan de kust en ook goed bij Schellinkhout. Het is hier wel sneller druk dan aan de kust en het waait vaak minder hard. Wat gunstig is als het te hard waait aan de kust en minder gunstig wanneer er niet veel wind is wat we vaak in de zomer hebben. Daardoor zijn we vaak bij Wijk aan Zee te vinden en hebben we hier onze vaste locatie.

Prijs kitesurfles

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De tijden zijn inclusief omkleden. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf of na de eerste les. De cursusprijs voor privé kitesurfles of met 2 personen komt ongeveer op het zelfde uit omdat je bij privéles minder lessen nodig hebt om het te leren. Het tarief bij een groep van meer dan 3 personen in overleg.

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons