Kitesurfen Wijk aan Zee het beste met zuidwesten wind. Kitesurfen Wijk aan Zee met radio in de helm. Kitesurfen Wijk aan Zee de meest populaire surf spot.

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfles Wijk aan Zee

We geven sinds 2009 kitesurfles bij Wijk aan Zee waar we een vaste locatie hebben. Dit doen we met een radio in de helm voor directe communicatie tussen leerling en instructeur. Alle instructeurs zijn IKO gecertificeerd zodat je na je cursus een certificaat kan meekrijgen waarmee je wereldwijd kan huren.

Als de zee te wild is of de wind te hard dan wijken we uit met onze kite bus naar Schellinkhout. Met aflandige wind gaan we met de bus naar Edam. Zo varen we met elke windrichting zolang de wind maar boven de 4 beaufort blaast, wat het meestal doet aan de Nederlandse kust. Lees meer over onze kitesurflessen en wat handig is om te weten.

 

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee is ons meest gekozen activiteit. Sinds 2009 geven we hier kitesurfles. Toen vanuit strandpalviljoen Aloha voor de eerste 4 jaar. Na de brand van Aloha kregen we een container op het strand voor 3 jaar lang. Nu hebben we een verwarmde vaste ruimte onder restaurant Sea You, bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Hier kleden we ons om en kan je na afloop afspoelen.

Wijk aan Zee is één van de beste en meest populaire kitesurfspot van ons land. In de Nederlandse zomer waait de wind voornamelijk uit het zuidwesten wat van wegen de ligging van de pier perfect is. De golven en stroming worden gebroken waardoor er een perfecte zee ontstaat voor een kitesurfles.

Het strand is erg groot bij de Noordpier Wijk aan Zee. Je hebt dus alle ruimte om de spullen op te tuigen en een stuurfoutje te maken met je kite. Dit maakt het ook ideaal voor een kitebuggy les en te blokarten.

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfles Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Wijk aan Zee

Parkeren kan je op de parkeerplaats van de Noorpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow links onder restaurant Sea you.

Waarom kitesurfles bij Kiteflow

 • Directe communicatie met instructeur via radio in helm, Bb Talkin
 • De beste spots van Noord-Holland met kitebus
 • Kitesurfles locaties; Wijk aan Zee, Schellinkhout, IJmuiden, Muiderberg en Edam
 • Met elke windrichting staan we op het water
 • Ontvang een IKO certificaat
 • Je wordt gefilmd met waterstarten met een GoPro
 • Het nieuwste materiaal met Core XR5 kite en Mystic wetsuits en trapeze
 • Vaste locatie bij de Noordpier Wijk aan Zee
 • Veiligheid staat voorop met IKO gecertificeerde instructeurs
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Privéles of met 2 personen

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfles Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Windrichting kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen in Wijk aan Zee is het meest gunstig met zuidwesten wind en deze wind hebben we meestal in de Nederlandse zomer.

Westen wind komt hier ook mooi aan omdat deze dan nog steeds iets side shore is, wat bij de meeste kustplaatsen niet het geval is. Met pal noorden wind zullen wij hier ook zijn als de zee niet te heftig is. De wind kan zelfs wat noordoost worden en nog steeds goed zijn om te kitesurfen. Zuiden wind is wat aflandig dus dan niet aan te raden om te gaan kitesurfen in Wijk aan Zee.

Prijs kitesurfles Wijk aan Zee

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De tijden zijn inclusief omkleden. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf of na de eerste les. De cursusprijs voor privé kitesurfles of met 2 personen komt ongeveer op het zelfde uit omdat je bij privéles minder lessen nodig hebt om het te leren. Het tarief bij een groep van meer dan 3 personen in overleg.

Reviews

Van Kiteflow

Great first-time paddleboard experience

First time ever paddle boarding under Floor's guidance was a great experience. Yes, he speaks English too, so language is no barrier! We were a bit nervous but he was reassuring. Harder than it looks, but nobody fell in!

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons