Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.

Hans controleert de kite met 1 hand bij Schellinkhout Markermeer, 68 jaar.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar met instructeur Maxime.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Vaste locatie bij strandpaviljoen Aloha, Noordpier Wijk aan Zee.

Mathijs probeert op het board te komen na wat uren oefenen met verschillende kites.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Downwinder van Wijk aan Zee naar Castricum en weer terug met de trekker.

Jelle zet zich zelf op het board met oosten wind bij Edam.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider
Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee is ons meest gekozen activiteit. Sinds 2009 geven we hier kitesurfles. Toen vanuit strandpalviljoen Aloha voor de eerste 4 jaar. Na de brand van Aloha kregen we een container op het strand voor 3 jaar lang. Nu hebben we een verwarmde vaste ruimte onder restaurant Sea You, bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Hier kleden we ons om en kan je na afloop afspoelen.

Wijk aan Zee is één van de beste en meest populaire kitesurfspot van ons land. In de Nederlandse zomer waait de wind voornamelijk uit het zuidwesten wat van wegen de ligging van de pier perfect is. De golven en stroming worden gebroken waardoor er een perfecte zee ontstaat voor een kitesurfles.

Het strand is erg groot bij de Noordpier Wijk aan Zee. Je hebt dus alle ruimte om de spullen op te tuigen en een stuurfoutje te maken met je kite. Dit maakt het ook ideaal voor een kitebuggy les en te blokarten.

Wijk aan Zee

Parkeren kan je op de parkeerplaats van de Noorpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow links onder restaurant Sea you.
Kitesurfles Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfles Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

Windrichting kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen in Wijk aan Zee is het meest gunstig met zuidwesten wind en deze wind hebben we meestal in de Nederlandse zomer.

Westen wind komt hier ook mooi aan omdat deze dan nog steeds iets side shore is, wat bij de meeste kustplaatsen niet het geval is. Met pal noorden wind zullen wij hier ook zijn als de zee niet te heftig is. De wind kan zelfs wat noordoost worden en nog steeds goed zijn om te kitesurfen. Zuiden wind is wat aflandig dus dan niet aan te raden om te gaan kitesurfen in Wijk aan Zee.

Reviews

Ik heb samen met een vriend gelest bij kiteflow en dat is heel goed bevallen. Kiteflow stelde ons in staat om snel te leren: na 3 à 4 duolessen stonden we op de plank en konden we stukjes varen. Ed maakte echt wat van de les. Wat ook heel fijn is, is dat er op verschillende locaties...

Nadat ik bij verschillende scholen al eerder de smaak voor het kitesurfen te pakken heb gekregen, de draad opgepakt bij Kiteflow, en hier zeker geen spijt van gehad. 2 privé lessen gehad van Ed wie op een hele geduldige en enthousiaste manier zijn lessen geeft. Ed ging elke keer ...

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
WhatsApp WhatsApp ons