Wij geven sinds 2009 kitesurfles met IKO gecertificeerde instructeurs. De kitesurflessen worden voornamelijk gegeven in Wijk aan Zee. Onze nieuwe kite-hangout is gevestigd in Watersportcentrum Aloha. We zijn daarnaast mobiel om altijd de beste spots uit te kiezen met de juiste windrichting.

Kiteflow gelooft in volle aandacht dus wij geven privé kitesurfles of kitesurfles voor 2 personen, zodat je het kitesurfen snel en veilig onder de knie krijgt. Gemiddeld ben je in 5 kitesurflessen zelfstandig kitesurfer.

Door de pier die golven en stroming tegenhoud en het brede strand, is de kitesurflocatie bij de Noordpier Wijk aan Zee een perfecte spot om te leren kitesurfen. Met goede weersomstandigheden kun je bij ons elke dag en avond kitesurfles krijgen.

Wij geven je graag advies over kitesurfmateriaal. Ook kun je bij ons terecht om het nieuwste kitesurfmateriaal te huren of te kopen.

Kiteflow sinds 2009

Meld je nu aan voor een kitesurfles en wij nemen contact met je op zodra wij het water uit zijn om je direct in te delen voor de eerst mogelijke kitesurfdag.

Ook kan je bij ons terecht voor een kitebuggy les. Eerst begin je met het controleren van een powerkite en daarna stap je al snel in de kitebuggy om over het strand te scheuren. Een kitebuggy les is een perfecte opstap naar kitesurfen. Je leert goed omgaan met een powerkite en om met je kitebuggy richting te houden ten opzichte van de wind. Deze techniek gebruik je ook bij het kitesurfen. Als je dit al eens eerder hebt gedaan of al goed met een vlieger overweg kan, kun je ook een kitebuggy huren.

Voor groepen en bedrijven organiseren we compleet verzorgde team-uitjes in de vorm van kite-adventures. Deze kunnen bestaan uit een powerkite les, kitebuggy les en een kitesurfles waarbij je met een inflatable kite gaat bodydraggen door het water.

Hopelijk tot snel,

Floor Blankespoor

Me 2014

WhatsApp WhatsApp ons