Prijs kitesurfles Wijk aan Zee van een proefles is vanaf €75 pp. Prijs kitesurfles Wijk aan Zee voor een privéles is €170. Prijs kitesurfles Wijk aan Zee voor een duoles is €120 per persoon. Prijs kitesurfles Wijk aan Zee voor een groep is op aanvraag.

Prijs kitesurfles

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De tijden zijn inclusief omkleden. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf of na de eerste les. De cursusprijs voor privé kitesurfles of met 2 personen komt ongeveer op het zelfde uit omdat je bij privéles minder lessen nodig hebt om het te leren. Het tarief bij een groep van meer dan 3 personen in overleg.

SUP les / toer en Supyoga

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Efoil les

Prijs kitesurfles Wijk aan Zee
Prijs kitesurfles Wijk aan Zee
Prijs kitesurfles Wijk aan Zee

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer.

Kitebuggyles 

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. 

Blokarten

De prijzen zijn per persoon en materiaal.

Powerkiteles

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal.

Verhuur kitesurf materiaal

We verhuren kitesurf materiaal aan oud studenten of ervaren kitesurfers. Voor het huren van het materiaal vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

SUP les / toer

Bij het huren van een SUP board kan er een wetsuit worden gehuurd voor € 5 ipv € 15. Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Verhuur Kitebuggy/landboard en powerkites

We verhuren kitebuggy materiaal aan oud studenten of gevorderde kitebuggyers. Voor het huren van een kitebuggy en powerkites vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

WhatsApp WhatsApp ons