SUP Haarlem leuke activiteit om de stad te zien. SUP Haarlem voor € 25pp. SUP Haarlem leuk groepsuitje. SUP Haarlem direct te boeken. SUP Haarlem voor kids.

previous arrow
next arrow
Slider

SUP Haarlem en meer

SUP Haarlem en meer

We bieden een SUP tour en les aan door Haarlem, Wijk aan Zee en Spaarnwoude of een eigen gewenste locatie. SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en doe je op een SUP-board. Dat is een groot surfboard waar je op kunt staan en rond peddelen, of zelfs golven op rijden. Suppen neemt wereldwijd razendsnel in populariteit toe. Suppen is super leuk met kleine golven of met vlak water.

Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Voor op een SUP-board te staan heb je geen wind nodig, daardoor is suppen een mooi alternatief voor windactiviteiten. Je kan een SUP toer of les reserveren op eigen gewenste dag en tijd. Het suppen doen we in samenwerking met supflow.nl

Suppen voor beginners

We beginnen op het strand of aan wal met het doornemen van de theorie en veiligheid. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe met de peddel om te gaan. Daarna gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board.

 

Suppen voor Gevorderden

Nu gaan we snelheid maken en proberen rechtuit te blijven suppen. Als we dit onder controle hebben gaan we oefenen met het maken van bochtjes. Nu is het tijd om de golven te leren lezen en berijden, of gewoon lekker over het vlakke water te suppen.

SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

Suppen bij Kiteflow

  • Suppen in Haarlem, Wijk aan Zee, Spaarnwoude of eigen gewenste locatie.
  • SUP tour en les krijgen vanaf € 25.
  • SUP board huren vanaf € 30 voor 2 uur.
  • Inflatable SUP-board huren (deze mag naar andere locatie meegenomen worden)
  • SUP uitje op gewenste locatie.
  • 7 dagen en avonden per week suppen op verschillende locaties.

Materiaal

We gebruiken de nieuwste inflatable SUP boards van Aqua Inc die je ook via ons kan aanschaffen.

Prijs SUP Haarlem en meer locaties

SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP huren

Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

SUP Haarlem
SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons