SUP Haarlem leuke activiteit om de stad te zien. SUP Haarlem voor € 25pp. SUP Haarlem leuk groepsuitje. SUP Haarlem direct te boeken. SUP Haarlem voor kids.

previous arrow
next arrow
Slider

SUP Haarlem en meer

SUP Haarlem en meer

We bieden een SUP tour en les aan door Haarlem, Wijk aan Zee en Spaarnwoude of een eigen gewenste locatie. SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en doe je op een SUP-board. Dat is een groot surfboard waar je op kunt staan en rond peddelen, of zelfs golven op rijden. Suppen neemt wereldwijd razendsnel in populariteit toe. Suppen is super leuk met kleine golven of met vlak water.

Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Voor op een SUP-board te staan heb je geen wind nodig, daardoor is suppen een mooi alternatief voor windactiviteiten. Je kan een SUP toer of les reserveren op eigen gewenste dag en tijd. Het suppen doen we in samenwerking met supflow.nl

Suppen voor beginners

We beginnen op het strand of aan wal met het doornemen van de theorie en veiligheid. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe met de peddel om te gaan. Daarna gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board.

 

Suppen voor Gevorderden

Nu gaan we snelheid maken en proberen rechtuit te blijven suppen. Als we dit onder controle hebben gaan we oefenen met het maken van bochtjes. Nu is het tijd om de golven te leren lezen en berijden, of gewoon lekker over het vlakke water te suppen.

SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

Suppen bij Kiteflow

  • Suppen in Haarlem, Wijk aan Zee, Spaarnwoude of eigen gewenste locatie.
  • SUP tour en les krijgen vanaf € 25.
  • SUP board huren vanaf € 30 voor 2 uur.
  • Inflatable SUP-board huren (deze mag naar andere locatie meegenomen worden)
  • SUP uitje op gewenste locatie.
  • 7 dagen en avonden per week suppen op verschillende locaties.

Materiaal

We gebruiken de nieuwste inflatable SUP boards van Aqua Inc die je ook via ons kan aanschaffen.

Prijs SUP Haarlem en meer locaties

SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP huren

Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

SUP Haarlem
SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

Reviews

Van Kiteflow

Fantastische ervaring

Na goed en duidelijk contact en onwijs toffe middag op het strand gehad en kennis gemaakt met het kitebuggyen, onder leiding van een zeer enthousiaste begeleider die oog voor iedereen heeft waardoor je ook op jouw niveau uitgedaagd wordt. Een echte aanrader!!!

Kitebuggy

Toffe activiteit om te doen. Je leert eerst de basis van het vliegeren en gaat dan zelfstandig buggy rijden (instructeur had genoeg kennis). Wel leuk(er) om te doen met een kleine groep zodat je sneller de buggy in kan!

Page 1 of 22:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons