Welkom bij Kiteflow voor SUP tour en les in Haarlem.

Sup tour en les

Suppen met Kiteflow

Sup tour en les

SUP tour en les

Met Kiteflow kun je suppen door Haarlem, Wijk aan Zee en Spaarnwoude, of op een eigen gewenste locatie. SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en doe je op een SUP-board. Dat is een groot surfboard waar je op kunt staan en rond peddelen, of zelfs golven op rijden. Suppen neemt wereldwijd razendsnel in populariteit toe. Het is super leuk met kleine golven of met vlak water.

Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Voor op een SUP board te staan heb je geen wind nodig. Daardoor is suppen een mooi alternatief voor windactiviteiten. Je kan een SUP tour of les reserveren op eigen gewenste dag en tijd. Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met supflow.nl.

Suppen voor beginners

We beginnen op het strand of aan wal met het doornemen van de theorie en veiligheid. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe met de peddel om te gaan. Daarna gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan, en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board.

Suppen voor Gevorderden

Nu gaan we snelheid maken en proberen rechtuit te blijven suppen. Als we dit onder controle hebben, gaan we oefenen met het maken van bochtjes. Nu is het tijd om de golven te leren lezen en berijden, of gewoon lekker over het vlakke water te suppen. Lees hier de geweldige tips van David en zie de video voor een goede voorbereiding. 

Sup Haarlem

Sup tour en les

Sup tour en les groep

Sup tour en les

Suppen bij Kiteflow

 • Suppen in Haarlem, Wijk aan Zee, Spaarnwoude of eigen gewenste locatie.
 • SUP tour en les krijgen vanaf € 25.
 • SUP board huren vanaf € 30 voor 2 uur.
 • Inflatable SUP-board huren (deze mag naar andere locatie meegenomen worden)
 • Een groepsuitje op gewenste locatie.
 • 7 dagen en avonden per week suppen op verschillende locaties.

SUP materiaal

We gebruiken de nieuwste inflatable SUP boards van Aqua Inc en MOAI die je ook via ons kunt aanschaffen.

Suppen als groepsuitje

Suppen is steeds populairder aan het worden en dat merken we ook met groepen, zoals teamuitjes met je collega’s of vrijgezellenfeesten. Het is laagdrempelig, omdat het makkelijk te leren is, maar het is een uitdaging om te blijven staan. Lukt dit niet, dan kun je de route op je knieën of zittend doen. Zo is het voor iedereen te doen en val je niet in het water als je dit niet zou willen.

Voor grote groepen denken we graag mee om het suppen bijvoorbeeld samen met andere activiteiten te laten plaatsvinden. We adviseren om met maximaal 20 personen het water in te gaan en bij meer mensen de groep te splitsen. We kunnen leuke horeca adviseren voor in de buurt, of andere activiteiten. App of mail Floor voor meer vragen en informatie.

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

Sup yoga

Prijs SUP tour en les

SUP tour / les
van 1,5 uur

25

/6+ pers.

 • 5 pers. € 30
 • 4 pers. € 35
 • 3 pers. € 45
 • 2 pers. € 65
 • Privé   € 110

SUP tour / les
van 2,5 uur

35

/6+ pers.

 • 5 pers. € 40
 • 4 pers. € 45
 • 3 pers. € 65
 • 2 pers. € 85
 • Privé   € 140

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP tour of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

SUP yoga

Yoga op een SUP board is totaal anders dan op een yogamat. Het SUP board is constant in beweging waardoor je flink wordt uitgedaagd. Het is een goede workout voor je lichaam, waar vooral je core en balans een grote rol in spelen. De les wordt gegeven door Floor, een yoga Alliance gecertificeerde instructeur.

Voordat we het water opgaan, krijg je een uitleg over het suppen. Dus ook als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan, kun je gewoon meedoen. Na de uitleg stappen we de SUP op om yoga te doen en als je in het water valt, klim je gewoon weer op je board. Heb je nog geen ervaring met yoga? Geen probleem, dan passen wij de les daarop aan. Hier lees je meer over Sup yoga met Kiteflow.

Onze hoofdlocatie voor SUP yoga is in Haarlem op de Veerplas. De Veerplas is 10 minuten lopen van treinstation Haarlem Spaarnwoude en je kunt er gratis parkeren. Na afloop kan je wat drinken en eten bij Het Veerkwartier. Heb je vragen? App of mail Floor gerust.

Prijs SUP verhuur

SUP verhuur

30

/2 uur

 • 3 uur € 40
 • 1 dag € 60
 • 2 dagen € 90
 • 3 dagen € 120
 • 4 dagen € 140
 • 5 dagen € 160
 • 6 dagen € 180
 • 7 dagen € 190
 • 14 dagen € 250

Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Sup tour en les
Sup tour en les

Sup tour en les

SUP cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel en sportief cadeau?

Een cadeaubon van kiteflow mag voor alle activiteiten worden ingeleverd. Je mag zelf het tegoed bepalen, zodat de gelukkige kan kiezen voor welke activiteit hij de cadeaubon wilt gebruiken, of eventueel wat moet bijleggen. Stuur een appje naar Floor, dan zal hij een tikkie voor de betaling sturen en de bon via de mail. Je kan de bon uitprinten, maar deze mag ook digitaal worden ingeleverd.

De cadeaubon is officieel een jaar geldig, maar daar zijn we niet zo streng in. Het komt vaak genoeg voor dat de bon in een volgend seizoen wordt verzilverd.

Cadeaubon SUP

Sup yoga

Reviews Kiteflow

Kitesurfschool Kiteflow
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
Hugo Vloon
Hugo Vloon
15:02 21 Dec 20
In september begonnen met kitesurf lessen bij Kiteflow. In de afgelopen maanden ben ik van het leren een kite te besturen naar zelfstandig varen gekomen in 8 lessen. De instructeurs zijn altijd zeer professioneel en de sfeer is erg relaxed. Absolute aanrader!
Peter Kooren
Peter Kooren
07:56 30 Oct 20
Vorige week ge-e-foild met Floor als instructeur. Alsof je op een vliegend tapijt staat. Super ervaring!
Angela
Angela
15:20 30 Aug 20
Moai 10.6 sup board besteld, snelle levering!Vandaag uitgeprobeerd en wat een fijn board.Smaakt naar veel meer mooie tochten....bedankt!
Loudspeaker Kees
Loudspeaker Kees
13:21 23 Jul 20
Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.Perfect om de ervaring te voelen om op een 'vliegend tapijt' te vliegen...😂Groeten van Kees en Donna....
Mike Culum
Mike Culum
09:05 11 Jun 20
E-Foil les gehad van Floor bij Kiteflow. Was een te gekke ervaring. Heel leuk om te doen. Goede locatie, duidelijke uitleg, veel lol gehad. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt Floor
Jan Cramer
Jan Cramer
17:23 27 May 20
Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.
Peter Winterman
Peter Winterman
15:31 22 May 20
Fantastische duoles gehad in Wijk aan Zee. Breed strand, stevige wind en goed kitemateriaal. Prettige communicatie met enthousiaste leraar via helm zodat hij je tijdens het kiten goede tips kon geven. Met de juiste aandacht voor veiligheid, helemaal top!!
John hop
John hop
12:42 13 May 20
Heb heel veel gehad aan de lessen bij Ed ,gezellige sfeer en veel gelachen. En sinds kort op eigen houtje doorgegaan met de kite sport.Zou je het kiten willen proberen zou ik zeker bij deze jongens aankloppen. Bedankt voor de basis en tot in wijk aan zee. Groetjes John Hop
Robert Niessen
Robert Niessen
09:42 21 Aug 19
Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog eens heel geduldig... en altijd bereid om uit te leggen wáárom iets zus of zo moet. Echt helemaal top.Het weer was alle drie mijn lessen trouwens ook perfect. Ik weet niet helemaal zeker of dat ook aan hen te danken is. Ik sluit het niet uit.lees meer
Lasse 1901
Lasse 1901
15:15 17 Aug 19
Ik en mijn broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het body dragen... goed ging mochten we het met een board proberen en aan het einde van de les konden we de waterstart en een stukje varen.De tweede les hadden we weer een hele aardige en enthousiaste instructeur. We begonnen meteen op het water en na 15 minuten hadden mijn broertje en ik het weer onder de knie. Toen zijn we gaan oefenen met het terug varen en na een paar aanwijzingen lukte dat en hebben de hele les geoefend met het zelfstandig aantrekken van je board en heen en weer varen.Het waren 2 top dagen met hele aardige instructeurs. We hebben het goed en veilig geleerd en kunnen nu zelfstandig gaan oefenen en aan de hand van YouTube filmpjes het verder kunnen oefenen en leren. Dus als je wilt leren kitesurfen moet je naar kiteflow gaan!lees meer
Martijn Kroonstuiver
Martijn Kroonstuiver
18:21 18 Jul 19
Samen met vriend een sup board gehuurd bij Kiteflow. Gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt contact via WhatsApp. Na een duidelijke uitleg over gebruik en techniek konden we direct van start op onze goede, betrouwbare en schone planken. Het suppen zelf hadden we al verrassend snel onder de knie... en was zeer relaxend. We hadden de boards de hele dag tot onze beschikking en hoefden alleen maar een bericht te sturen om ze weer te laten ophalen.Ik was direct verkocht en na goed advies van de eigenaar van Kiteflow heb ik een sup board bij hem besteld. Ik wilde hem graag snel hebben dus hij heeft ervoor gezorgd dat ik een dag later al met mijn eigen sup het water op kon. Tijdens mijn eerste rondje suppen kwam ik hem nog tegen en heeft hij me zelfs nog wat extra advies gegeven.Conclusie: mijn ervaring met Kiteflow is dat ze uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en erg betrouwbaar zijn. Ik kan het iedereen aanraden!lees meer
Niels Onsman
Niels Onsman
22:08 27 Jun 19
4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!
Raymond Looze
Raymond Looze
19:36 27 Jun 19
Super fijne lessen gehad van Ed en Floris. Goed materiaal en met name communicatie via helm met "oortje" waardoor je op afstand kunt overleggen en waarbij instructeur optimaal kan coachen op zelfs paar honderd meter afstand. Dit verhoogd effectiviteit vd training ontzettend!
Volgende beoordelingen