Suppen Haarlem is een leuke manier om de stad te zien. Suppen Haarlem €25 pp. Suppen Haarlem makkelijk te leren. Suppen Haarlem leuk teamuitje.

previous arrow
next arrow
Slider

Suppen Haarlem

Suppen door Haarlem is de meest gekozen SUP tour/les bij Kiteflow. Het is een leuke manier om Haarlem te zien en fijn om op het water te zijn door de stad. Het geeft een zelfde soort gevoel als met een bootje door de grachten varen alleen nu ben je nog in beweging ook, wat achteraf een voldaan gevoel geeft. 

Een geboekte SUP tour/les door Haarlem gaat bijna altijd door, omdat je hier goed beschut bent van de wind wat aan de kust wel anders is. Het suppen is voor iedereen goed te leren. Vind je het toch lastig je evenwicht te houden dan kan je ook de ronde zittend of op je knieën doen.

Suppen Haarlem

  • Vanaf € 25 per persoon
  • Ronde van 1,5 uur en 2,5 uur
  • Leuk uitje met collega’s, vrienden en familie.
  • Ook in de avonden suppen we door Haarlem.
  • Reserveer op jou gewenste dag en tijdstip.
  • We suppen ook door Spaarnwoude, Wijk aan Zee of eigen gewenste locatie.

Suppen door Haarlem kan al voor € 25 per persoon vanaf 6 personen of meer voor een ronde van 1,5 uur.  Er is een mogelijkheid om je om te kleden in onze SUP bus waar je ruim in kan staan en voldoende ruimte is, ook om je spullen in achter te laten. Steeds meer groepen ontdekken dit actieve en toch ontspannen uitje in de stad Haarlem. Achteraf is er genoeg keuze voor leuke terrasjes om wat te eten of te drinken met je vrienden of collega’s.

 

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem Suples Suptoer Kiteflow supflow

Suppen Haarlem

Routes Suppen Haarlem

In 1,5 uur suppen we de gele route. Als je het al snel door hebt en het weer laat het toe dan kunnen we de rode route in 1,5 uur suppen.

Als het rustig weer is en je gaat lekker dan kunnen we in 2,5 uur de grote blauwe ronde van Haarlem suppen. Een hele leuke manier om veel van Haarlem te zien.

Er hoeft niet perse een ronde worden gesupt als daar geen behoefte naar is. We doen graag wat jij en de groep graag zou willen. Heb je vragen, app Floor dan gerust. 

 

Startpunt Suppen Haarlem

We starten bij de steiger van de Kloppersingel, ten hoogte van het Rozenhagenplein. Dit is 5 minuten lopen van Haarlem treinstation, zie het kaartje hiernaast. We maken altijd een ronde dus komen hier ook weer uit. Parkeren is alleen voor vergunninghouders dus je auto kan je een paar straten verderop gratis kwijt rond de supermarkt Vomar.

Onze grote bus zal daar staan waarin je je kan omkleden en je spullen kan opbergen.

Suppen Haarlem

Prijs Suppen Haarlem

SUP Haarlem

Suppen Haarlem

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP board huren

Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

SUP Haarlem
SUP Haarlem

Suppen Haarlem

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons