Suppen Wijk aan Zee met mooi weer en kleine golven. Suppen Wijk aan Zee met je familie en vrienden. Suppen Wijk aan Zee vanaf € 25 pp. Suppen Wijk aan Zee

previous arrow
next arrow
Slider
Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is een perfecte locatie om te suppen op zee met rustig weer. De Noordpier zorgt dat het water rustig blijft en verminderd stroming. Suppen Wijk aan Zee kan al vanaf €25 pp en je hebt geen ervaring nodig. Je kan je eigen gewenste dag en tijdstip reserven.

Als er te veel wind staat of te hoge golven om te gaan suppen dan kunnen we uitwijken naar Haarlem en Spaarnwoude. Er zijn hier geen golven en de locaties zijn meer beschut tegen wind. Wil je graag bij Wijk aan Zee blijven dan kunnen we ook gaan; blokarten, kitebuggyen, powerkiten of een eerste kitesurfles krijgen.

Suppen Wijk aan Zee is een actief uitje bijvoorbeeld als teamuitje en vrijgezellen feest. Je bent meer in actie dan het eruit ziet, je evenwicht houden en vooruit blijven gaan vergt oefening. Een mooie uitdaging terwijl je heerlijk buiten bent op zee en bij het strand.

Hoe beginnen

We beginnen op onze vaste locatie bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Hier kan je omkleden en afspoelen na afloop. Vanuit hier gaan we naar het strand om de theorie en veiligheid door te nemen. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe met de peddel om te gaan.

Dan gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board. Gaat dit je goed af dan suppen we langs de kust richting het noorden en weer terug.

Materiaal

Het materiaal is up to date en van het merk Aqua Inc wat zeer kwalitatief is. Ben je na afloop verkocht aan het suppen dan kan je via ons een SUP board bestellen.

Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee

Wijk aan Zee

Start locatie suppen Wijk aan Zee

Je kan je auto op de parkeerplaats van de Noorpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord) gratis parkeren. Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow. Links onder restaurant Sea You, in het pand onder het bord met strandfabriek erop. Vanuit hier ga je met de SUP boards richting het strand.

Prijs SUP Wijk aan Zee

SUP Haarlem

SUP Wijk aan Zee

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP huren

Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

SUP Haarlem
SUP Haarlem

SUP Wijk aan Zee

Reviews

Van Kiteflow

Top!

Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog...

Kitesurf les wijk aan zee en schellinkhout

Ik en broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het...

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons