Suppen Wijk aan Zee banner 2

Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee 4

Suppen Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is een perfecte locatie om te suppen op zee met rustig weer. De Noordpier zorgt dat het water rustig blijft en verminderd stroming. Suppen bij Wijk aan Zee kan al vanaf €25 p.p. en je hebt geen ervaring nodig. Je kunt je eigen gewenste dag en tijdstip reserveren.

Suppen is een actief uitje, bijvoorbeeld als teamuitje of vrijgezellen- feest. Je bent meer in actie dan het eruit ziet; je evenwicht houden en vooruit blijven gaan vergt oefening. Een mooie uitdaging terwijl je heerlijk buiten bent op zee en bij het strand.

Als er te veel wind staat, of te hoge golven om te gaan suppen, dan kunnen we uitwijken naar Haarlem en Spaarnwoude. Er zijn hier geen golven en de locaties zijn meer beschut tegen wind. Wil je toch graag bij Wijk aan Zee, dan kunnen we ook gaan blokarten, kitebuggyen of kitesurfen.

Hoe beginnen

We beginnen op onze vaste locatie bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Hier kun je omkleden en afspoelen na afloop. Vanuit hier gaan we naar het strand om de theorie en veiligheid door te nemen. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe met de peddel om te gaan.

Dan gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan, en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board. Gaat dit je goed af, dan suppen we langs de kust richting het noorden en weer terug.

SUP Wijk aan Zee

Materiaal

Het materiaal is up-to-date en van het merk Aqua Inc, wat zeer kwalitatief is. Ben je na afloop verkocht aan het suppen, dan kun je het SUP board direct kopen.

SUP Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee

Kiteflow

Suppen Wijk aan Zee

Start locatie

Je kan je auto op de parkeerplaats van de Noorpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord) gratis parkeren. Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow. Linksonder restaurant Sea You, in het pand onder het bord met strandfabriek erop. Vanuit hier ga je met de SUP boards richting het strand.

Suppen als groepsuitje

Suppen is steeds populairder aan het worden en dat merken we ook met groepen, zoals teamuitjes met je collega’s of vrijgezellenfeesten. Het is laagdrempelig, omdat het makkelijk te leren is, maar het is een uitdaging om te blijven staan. Lukt dit niet, dan kun je de route op je knieën of zittend doen. Zo is het voor iedereen te doen en val je niet in het water als je dit niet zou willen.

SUP Wijk aan Zee

Voor grote groepen denken we graag mee om het suppen bijvoorbeeld samen met andere activiteiten te laten plaatsvinden. We adviseren om met maximaal 20 personen het water in te gaan en bij meer mensen de groep te splitsen. We kunnen leuke horeca adviseren op het strand van Wijk aan Zee en andere activiteiten om er een complete dag van te maken. App of mail Floor voor meer vragen en informatie.

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee

SUP Wijk aan Zee

Prijs Suppen Wijk aan Zee

SUP tour / les
van 1,5 uur

25

/6+ pers.

 • 5 pers. € 30
 • 4 pers. € 35
 • 3 pers. € 45
 • 2 pers. € 60
 • Privé   € 90

SUP tour / les
van 2,5 uur

35

/6+ pers.

 • 5 pers. € 40
 • 4 pers. € 45
 • 3 pers. € 60
 • 2 pers. € 80
 • Privé   € 130

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP tour of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP verhuur

SUP verhuur

30

/2 uur

 • 3 uur € 40
 • 1 dag € 60
 • 2 dagen € 90
 • 3 dagen € 120
 • 4 dagen € 140
 • 5 dagen € 160
 • 6 dagen € 180
 • 7 dagen € 190
 • 14 dagen € 250

Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Sup tour en les
Sup tour en les

Sup tour en les

Reviews Kiteflow

Kitesurfschool Kiteflow
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
Hugo Vloon
Hugo Vloon
15:02 21 Dec 20
In september begonnen met kitesurf lessen bij Kiteflow. In de afgelopen maanden ben ik van het leren een kite te besturen naar zelfstandig varen gekomen in 8 lessen. De instructeurs zijn altijd zeer professioneel en de sfeer is erg relaxed. Absolute aanrader!
Peter Kooren
Peter Kooren
07:56 30 Oct 20
Vorige week ge-e-foild met Floor als instructeur. Alsof je op een vliegend tapijt staat. Super ervaring!
Angela
Angela
15:20 30 Aug 20
Moai 10.6 sup board besteld, snelle levering!Vandaag uitgeprobeerd en wat een fijn board.Smaakt naar veel meer mooie tochten....bedankt!
Loudspeaker Kees
Loudspeaker Kees
13:21 23 Jul 20
Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.Perfect om de ervaring te voelen om op een 'vliegend tapijt' te vliegen...😂Groeten van Kees en Donna....
Mike Culum
Mike Culum
09:05 11 Jun 20
E-Foil les gehad van Floor bij Kiteflow. Was een te gekke ervaring. Heel leuk om te doen. Goede locatie, duidelijke uitleg, veel lol gehad. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt Floor
Jan Cramer
Jan Cramer
17:23 27 May 20
Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.
Peter Winterman
Peter Winterman
15:31 22 May 20
Fantastische duoles gehad in Wijk aan Zee. Breed strand, stevige wind en goed kitemateriaal. Prettige communicatie met enthousiaste leraar via helm zodat hij je tijdens het kiten goede tips kon geven. Met de juiste aandacht voor veiligheid, helemaal top!!
John hop
John hop
12:42 13 May 20
Heb heel veel gehad aan de lessen bij Ed ,gezellige sfeer en veel gelachen. En sinds kort op eigen houtje doorgegaan met de kite sport.Zou je het kiten willen proberen zou ik zeker bij deze jongens aankloppen. Bedankt voor de basis en tot in wijk aan zee. Groetjes John Hop
Robert Niessen
Robert Niessen
09:42 21 Aug 19
Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog eens heel geduldig... en altijd bereid om uit te leggen wáárom iets zus of zo moet. Echt helemaal top.Het weer was alle drie mijn lessen trouwens ook perfect. Ik weet niet helemaal zeker of dat ook aan hen te danken is. Ik sluit het niet uit.lees meer
Lasse 1901
Lasse 1901
15:15 17 Aug 19
Ik en mijn broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het body dragen... goed ging mochten we het met een board proberen en aan het einde van de les konden we de waterstart en een stukje varen.De tweede les hadden we weer een hele aardige en enthousiaste instructeur. We begonnen meteen op het water en na 15 minuten hadden mijn broertje en ik het weer onder de knie. Toen zijn we gaan oefenen met het terug varen en na een paar aanwijzingen lukte dat en hebben de hele les geoefend met het zelfstandig aantrekken van je board en heen en weer varen.Het waren 2 top dagen met hele aardige instructeurs. We hebben het goed en veilig geleerd en kunnen nu zelfstandig gaan oefenen en aan de hand van YouTube filmpjes het verder kunnen oefenen en leren. Dus als je wilt leren kitesurfen moet je naar kiteflow gaan!lees meer
Martijn Kroonstuiver
Martijn Kroonstuiver
18:21 18 Jul 19
Samen met vriend een sup board gehuurd bij Kiteflow. Gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt contact via WhatsApp. Na een duidelijke uitleg over gebruik en techniek konden we direct van start op onze goede, betrouwbare en schone planken. Het suppen zelf hadden we al verrassend snel onder de knie... en was zeer relaxend. We hadden de boards de hele dag tot onze beschikking en hoefden alleen maar een bericht te sturen om ze weer te laten ophalen.Ik was direct verkocht en na goed advies van de eigenaar van Kiteflow heb ik een sup board bij hem besteld. Ik wilde hem graag snel hebben dus hij heeft ervoor gezorgd dat ik een dag later al met mijn eigen sup het water op kon. Tijdens mijn eerste rondje suppen kwam ik hem nog tegen en heeft hij me zelfs nog wat extra advies gegeven.Conclusie: mijn ervaring met Kiteflow is dat ze uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en erg betrouwbaar zijn. Ik kan het iedereen aanraden!lees meer
Niels Onsman
Niels Onsman
22:08 27 Jun 19
4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!
Raymond Looze
Raymond Looze
19:36 27 Jun 19
Super fijne lessen gehad van Ed en Floris. Goed materiaal en met name communicatie via helm met "oortje" waardoor je op afstand kunt overleggen en waarbij instructeur optimaal kan coachen op zelfs paar honderd meter afstand. Dit verhoogd effectiviteit vd training ontzettend!
Volgende beoordelingen