Team Kiteflow

Kitesurfschool Wijk aan Zee team 1

Floor

Na jarenlang fanatiek kitesurfen, heb ik in 2009 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en Kiteflow opgericht. Nog steeds geef ik met veel plezier les en inmiddels met meerdere instructeurs. Ik vind het het leukste dat je elkaar goed leert kennen tijdens de les en ik probeer aan te voelen welke aanpak het beste voor die gene zal zijn.

Ik hou mij sinds 2018 voornamelijk bezig met de organisatie van Kiteflow. Als je belt of een email stuurt dan heb je goede kans dat ik je vragen beantwoord.

Leuk als ik je snel ontmoet! Met sportieve groet,

Floor Blankespoor.

Kitesurfschool Wijk aan Zee team 2

Ed

Hoi! Ik ben Edmond Blankespoor, woon in Heemskerk met mijn vrouw en twee zonen.

Ik heb altijd met veel plezier in de horeca gewerkt, toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Ik heb leren kiten van mijn broer Floor. Eerst wilde ik er niks van weten maar ben uiteindelijk toch overgehaald om te leren. Toen ik het eenmaal kon wilde ik niks anders meer! Wat een fantastische sport, zo divers. Je kan springen, golf rijden en oneindig trucs uithalen op zee, op het binnenwater, in de zomer maar ook in de winter.

Op een gegeven moment kwamen we op het briljante idee om ook les te gaan geven. Het is heel erg leuk om heerlijk lekker buiten deze fantastische sport te leren aan nog meer mensen. Het is zó verslavend!

Tot snel!

Kitesurfschool Wijk aan Zee team 3

Floris

Hallo, mijn naam is Floris en ik ga dit jaar (2019) voor het eerst lesgeven bij Kiteflow nadat ik veel goede verhalen over de school heb gehoord en een seizoen bij een andere school heb les gegeven. Ik woon in Heemskerk (lekker dichtbij het strand ☺) en werk bij een ICT helpdesk. Tijdens het kite seizoen ga ik 2 dagen minder werken op kantoor en ben ik minimaal 4 dagen per week op het strand te vinden. Kitesurfen is mijn grootste en mooiste hobby, mijn enthousiasme wil ik dan ook graag delen met andere/nieuwe kiters zodat ze ook van deze prachtige sport kunnen genieten. Naast kitesurfen ben ik in de winter graag in Oostenrijk op mijn snowboard, mocht de wind wegvallen dan pak ik mijn tennisracket ook nog af en toe.

Kitesurfen is geweldig op alle niveaus, er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen wel een leuke uitdaging is om op te richten. Van springen en tricks tot wave kiten en foilen. Tijdens het kiten vergeet je alles en ben je alleen bezig met de sport, mooie therapie toch!

Ik hoop je snel te zien bij Kiteflow zodat we samen de eerste stappen kunnen zetten in je kite carrière.

Kitesurfschool Wijk aan Zee team 4

Linda

Ik ben Linda Visser. Na een paar kitelessen in 2013 heb ik in 2014 mijn eerste kitesetje gekocht en sindsdien is kiten mijn grootste hobby. In 2017 heb ik besloten dat ik mijn passie voor kitesurfen graag wil overdragen op anderen en daarom start ik in 2018 als instructeur bij Kiteflow. Ik doe dit part-time naast mijn baan als Management Consultant Banking bij PwC.

Als het niet waait, zit ik graag op de racefiets of lig ik in het zwembad. Ook hang ik graag bij een strandtent in de hoop dat er toch nog wind opsteekt 😉 !

Kitesurfschool Wijk aan Zee team 5

Louise

Mijn naam is Louise Okker en vanaf dit seizoen zal ik part-time les gaan geven bij Kiteflow. Ik ben opgegroeid in Castricum, maar momenteel woon ik in Amsterdam. Naast instructeur ben ik ook Supply Chain Coordinator bij HelloFresh.

Bijna tien jaar geleden ben ik begonnen met kiten, en sindsdien verliefd op de sport. Het mooie van kiten is dat je het over de hele wereld kan doen; Kaapstad, Bonaire, maar ook gewoon lekker in Wijk aan Zee. Hoe mooi dat ik van mijn hobby ook mijn werk kan maken, en zo mijn passie kan delen met anderen?

Tot snel, op het water!

Kitesurfschool Wijk aan Zee team 5

Jelle

In 2015 zou ik met vrienden op kite vakantie gaan. Ik dacht: ‘ik kan een beetje golfsurfen en een beetje zeilen, ook wind en water dus, hoe moeilijk kan dat zijn?” Dat viel even tegen, maar na een paar lessen bij Kiteflow was ik verkocht.

Nu ben ik iedere vrije dag op ‘t water te vinden. Om me nog meer te verdiepen in de sport heb ik in 2017 de opleiding tot IKO (international kiteboarding organization) instructor gevolgd en geef ik met plezier les. Zie je op ‘t water ☺.