Kiteflow organiseert een bedrijfsuitje vrijgezellenfeest op maat.

Over Kiteflow

We zijn een middelgrote school met 3 fulltime en 4 parttime instructeurs. Dit maakt ons groot genoeg om last minute en ver van tevoren boekingen aan te kunnen. Dit bevalt ons goed en we hebben geen ambitie voor verdere groei. We denken met deze samenstelling; persoonlijk, gezellig en professioneel te zijn en te blijven.

De activiteiten sluiten zo op elkaar aan dat we altijd iets kunnen beleven met elk weertype. Dit is voornamelijk van Maart tot December, maar ook de maanden daartussen zijn we geopend. In Januari zijn we op kitesurf vakantie met onze kitesurf studenten, dus dan is de school wel dicht.

Kitesurfschool Wijk aan Zee team 1

Teamuitje vrijgezellenfeest

Kitesurfles Amsterdam

Teamuitje vrijgezellenfeest

Kitesurfles sinds 2009

We geven sinds 2009 kitesurfles in Wijk aan Zee met IKO gecertificeerde instructeurs. De kitesurflessen worden voornamelijk gegeven in Wijk aan Zee, IJmuiden, Schellinkhout, Muiderberg en Edam. Onze vaste locatie is gevestigd onder restaurant Sea You, bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord).

We zijn daarnaast mobiel om altijd de beste spots uit te kiezen met de juiste windrichting. Kiteflow gelooft in volle aandacht, dus wij geven privé kitesurfles of kitesurfles voor 2 personen, zodat je het kitesurfen snel en veilig onder de knie krijgt. Gemiddeld ben je in 5 kitesurflessen zelfstandig kitesurfer.

Kitebuggyles

Ook kan je bij ons terecht voor een kitebuggyles. Eerst begin je met het controleren van een powerkite en daarna stap je al snel in de kitebuggy om over het strand te scheuren.

Een kitebuggyles is leuk als teamuitje of vrijgezellenfeest en je hebt geen ervaring nodig. De kosten zijn vanaf € 35 per persoon en is dagelijks mogelijk. De ervaren instructeurs van Kiteflow begeleiden je stap voor stap totdat je zelf wegrijdt in de buggy of met het landboard.

Een kitebuggyles is een perfecte opstap naar kitesurfen. Je leert goed omgaan met een powerkite en om met je kitebuggy richting te houden ten opzichte van de wind. Deze techniek gebruik je ook bij het kitesurfen. Als je dit al eens eerder hebt gedaan of al goed met een vlieger overweg kan, kun je ook een kitebuggy huren.

Je kan zelf een gewenste dag en tijdstip reserveren. Staat er geen wind op deze dag, wat weinig voorkomt in Nederland, dan kunnen we als alternatieve activiteit gaan suppen en efoilen op zee of door de stad Haarlem. Lees meer over kitebuggyen en Flyboarden bij Kiteflow.

Kitebuggy IJmuiden en Wijk aan Zee

Teamuitje vrijgezellenfeest

Groepsactiviteiten Haarlem en Wijk aan Zee 6

Teamuitje vrijgezellenfeest

Teamuitjes

Voor groepen en bedrijven organiseren we compleet verzorgde team-uitjes in de vorm van kite-adventures. Deze kunnen bestaan uit een powerkiteles, kitebuggyles en kitesurflessen, waarbij je met een inflatable kite gaat bodydraggen door het water. Bij geen wind gaan we met de SUP boards en Efoils het water op. Is er wel wind, dan kunnen we gaan strandzeilen of Blokarten.

Hopelijk tot snel!!

Floor Blankespoor

SUP tour en les

Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Kiteflow heeft 3 locaties om te suppen of je kiest een eigen locatie. We suppen door Haarlem, Spaarnwoude en Wijk aan Zee.

Door Haarlem suppen is de meest gekozen SUP tour / les. De stad geeft afwisseling en we hebben minder last van wind. We kunnen grote groepen aan en suppen kan met bijna elk weertype gedaan worden. Is er toch veel wind (vanaf windkracht 7), dan heeft Kiteflow  alternatieve windactiviteiten, zoals Blokarten en kitebuggyen.

Suppen kan vanaf €25 per persoon en zonder ervaring. Reserveer op eigen gewenste dag en tijd. Het nieuwste materiaal van Aqua Inc wordt ingezet en wetsuits zijn aanwezig van Mystic. Lees meer over suppen met Kiteflow.

Teamuitje vrijgezellenfeest

Teamuitje vrijgezellenfeest

Teamuitje vrijgezellenfeest

Efoil 2

Efoil les

Efoil is de nieuwste trend in Nederland. Surfen zonder wind of golfen; beleef het bij Kiteflow!

De elektrische motor met hydrofoil zit onder het water. Met een afstandsbediening in je hand bedien je de snelheid van het board en met je lichaam houd je het board in balans. Vliegen boven het water voor iedereen. Ook mogelijk voor groepen in combinatie met SUP boards. Lees meer….

Makkelijk te leren!

E-takuma heeft meer dan 500 mensen op hun efoil laten varen. In gemiddeld 3.35 minuten vlogen zij boven het water. Je begint liggend, daarna zittend en dan staand met steeds meer snelheid, totdat het board boven het water uitkomt.

Blokarten

Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is voor iedereen te leren en je hebt geen ervaring nodig. Onze locatie bij de Noordpier van Wijk aan Zee is de plek om te blokarten doordat het strand hier super breed is en je daardoor bijna altijd kunt racen over het strand.

Blokarten is erg populair voor teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Je stapt zo in de blokart na een korte uitleg van de instructeur. Na afloop kan er gezellig gegeten en gedronken worden op het strand bij Aloha of Timboektoe. Reserveer je gewenste dag en tijd in ons boekingssysteem. In de winter of in de avonden kan er ook geblokart worden.

Blokarten kan al vanaf € 22,50. Is er toch geen wind, wat weinig voorkomt in Nederland, dan kunnen we gaan suppen op de zee of door de stad Haarlem. Lees meer over blokarten bij Kiteflow Wijk aan Zee.

Blokarten Wijk aan Zee Teamuitje vrijgezellenfeest

Teamuitje vrijgezellenfeest

Teamuitje vrijgezellenfeest Sup yoga met Kiteflow

SUP yoga

Yoga op een SUP board is totaal anders dan op een yogamat. Het SUP board is constant in beweging waardoor je flink wordt uitgedaagd. Het is een goede workout voor je lichaam, waar vooral je core en balans een grote rol in spelen. De les wordt gegeven door Floor, een yoga Alliance gecertificeerde instructeur.

Voordat we het water opgaan, krijg je een uitleg over het suppen. Dus ook als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan, kun je gewoon meedoen. Na de uitleg stappen we de SUP op om yoga te doen en als je in het water valt, klim je gewoon weer op je board. Heb je nog geen ervaring met yoga? Geen probleem, dan passen wij de les daarop aan. Hier lees je meer over Sup yoga met Kiteflow.

Onze hoofdlocatie voor SUP yoga is in Haarlem op de Veerplas. De Veerplas is 10 minuten lopen van treinstation Haarlem Spaarnwoude en je kunt er gratis parkeren. Na afloop kan je wat drinken en eten bij Het Veerkwartier. Heb je vragen? App of mail Floor gerust.

Kitesurfles Wijk aan Zee

Onze hoofdlocatie is bij het strand van Wijk aan Zee bij de Noordpier (officieel Velsen-Noord). Hier hebben we een vaste ruimte waar we warm kunnen omkleden en voorbereiden.

Dit is een van de beste en meest populaire kitesurfspot van ons land, omdat wij in Nederland voornamelijk een zuidwestenwind hebben in de zomer. Dit is ideaal voor Wijk aan Zee, vanwege de ligging van de pier. De golven en stroming worden hierdoor gebroken, waardoor er een perfecte zee ontstaat voor een kitesurfles.

Het strand is hier erg groot bij de Noordpier Wijk aan Zee, waardoor je veel ruimte hebt om te leren kitesurfen. Dit maakt het ook ideaal om een kitebuggyles te krijgen of te komen blokarten bij Wijk aan Zee.

Kitesurfschool Kiteflow
Kitesurfles Muiderberg 2

Kitesurfles op het Markermeer

Op het Markermeer zijn we te vinden als de wind pal aanlandig is op Wijk aan Zee en IJmuiden (westenwind), of aflandig (oost). Dan is het aan de kust niet gunstig voor een kitesurfles, maar wel de beste omstandigheid om een kitebuggy les te krijgen. Vooral als het laag water is, waardoor je een hard strand krijgt en voluit met je buggy over het strand kunt gaan.

Wanneer de zee te ruig zal zijn voor een kitesurfles, of de wind te hard, dan gaan we ook naar Schellinkhout. Hier heb je altijd vlak water en waait het meestal zo’n 5 knopen minder dan aan de kust. Schellinkhout is wel een populaire plek. Vooral in het weekend midden in de zomer kan het nog wel eens te gezellig zijn op het water.

Naar Edam gaan we met oostenwind. Vaak plannen we ook een kitesurfles bij Edam met de studentes om te ervaren hoe het is om te kitesurfen op het binnenwater.

Kitesurfles locaties

Kitesurfschool Kiteflow

Schellinkhout

Kitesurfschool Kiteflow locatie IJmuiden

IJmuiden

Kitesurfles Wijk aan Zee

Wijk aan Zee

Vaste locatie

Kitesurfles Wijk aan Zee

Edam

Kitesurfles Wijk aan Zee

Muiderberg

Reviews Kiteflow

Kitesurfschool Kiteflow
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
Hugo Vloon
Hugo Vloon
15:02 21 Dec 20
In september begonnen met kitesurf lessen bij Kiteflow. In de afgelopen maanden ben ik van het leren een kite te besturen naar zelfstandig varen gekomen in 8 lessen. De instructeurs zijn altijd zeer professioneel en de sfeer is erg relaxed. Absolute aanrader!
Peter Kooren
Peter Kooren
07:56 30 Oct 20
Vorige week ge-e-foild met Floor als instructeur. Alsof je op een vliegend tapijt staat. Super ervaring!
Angela
Angela
15:20 30 Aug 20
Moai 10.6 sup board besteld, snelle levering!Vandaag uitgeprobeerd en wat een fijn board.Smaakt naar veel meer mooie tochten....bedankt!
Loudspeaker Kees
Loudspeaker Kees
13:21 23 Jul 20
Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.Perfect om de ervaring te voelen om op een 'vliegend tapijt' te vliegen...😂Groeten van Kees en Donna....
Mike Culum
Mike Culum
09:05 11 Jun 20
E-Foil les gehad van Floor bij Kiteflow. Was een te gekke ervaring. Heel leuk om te doen. Goede locatie, duidelijke uitleg, veel lol gehad. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt Floor
Jan Cramer
Jan Cramer
17:23 27 May 20
Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.
Peter Winterman
Peter Winterman
15:31 22 May 20
Fantastische duoles gehad in Wijk aan Zee. Breed strand, stevige wind en goed kitemateriaal. Prettige communicatie met enthousiaste leraar via helm zodat hij je tijdens het kiten goede tips kon geven. Met de juiste aandacht voor veiligheid, helemaal top!!
John hop
John hop
12:42 13 May 20
Heb heel veel gehad aan de lessen bij Ed ,gezellige sfeer en veel gelachen. En sinds kort op eigen houtje doorgegaan met de kite sport.Zou je het kiten willen proberen zou ik zeker bij deze jongens aankloppen. Bedankt voor de basis en tot in wijk aan zee. Groetjes John Hop
Robert Niessen
Robert Niessen
09:42 21 Aug 19
Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog eens heel geduldig... en altijd bereid om uit te leggen wáárom iets zus of zo moet. Echt helemaal top.Het weer was alle drie mijn lessen trouwens ook perfect. Ik weet niet helemaal zeker of dat ook aan hen te danken is. Ik sluit het niet uit.lees meer
Lasse 1901
Lasse 1901
15:15 17 Aug 19
Ik en mijn broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het body dragen... goed ging mochten we het met een board proberen en aan het einde van de les konden we de waterstart en een stukje varen.De tweede les hadden we weer een hele aardige en enthousiaste instructeur. We begonnen meteen op het water en na 15 minuten hadden mijn broertje en ik het weer onder de knie. Toen zijn we gaan oefenen met het terug varen en na een paar aanwijzingen lukte dat en hebben de hele les geoefend met het zelfstandig aantrekken van je board en heen en weer varen.Het waren 2 top dagen met hele aardige instructeurs. We hebben het goed en veilig geleerd en kunnen nu zelfstandig gaan oefenen en aan de hand van YouTube filmpjes het verder kunnen oefenen en leren. Dus als je wilt leren kitesurfen moet je naar kiteflow gaan!lees meer
Martijn Kroonstuiver
Martijn Kroonstuiver
18:21 18 Jul 19
Samen met vriend een sup board gehuurd bij Kiteflow. Gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt contact via WhatsApp. Na een duidelijke uitleg over gebruik en techniek konden we direct van start op onze goede, betrouwbare en schone planken. Het suppen zelf hadden we al verrassend snel onder de knie... en was zeer relaxend. We hadden de boards de hele dag tot onze beschikking en hoefden alleen maar een bericht te sturen om ze weer te laten ophalen.Ik was direct verkocht en na goed advies van de eigenaar van Kiteflow heb ik een sup board bij hem besteld. Ik wilde hem graag snel hebben dus hij heeft ervoor gezorgd dat ik een dag later al met mijn eigen sup het water op kon. Tijdens mijn eerste rondje suppen kwam ik hem nog tegen en heeft hij me zelfs nog wat extra advies gegeven.Conclusie: mijn ervaring met Kiteflow is dat ze uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en erg betrouwbaar zijn. Ik kan het iedereen aanraden!lees meer
Niels Onsman
Niels Onsman
22:08 27 Jun 19
4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!
Raymond Looze
Raymond Looze
19:36 27 Jun 19
Super fijne lessen gehad van Ed en Floris. Goed materiaal en met name communicatie via helm met "oortje" waardoor je op afstand kunt overleggen en waarbij instructeur optimaal kan coachen op zelfs paar honderd meter afstand. Dit verhoogd effectiviteit vd training ontzettend!
Volgende beoordelingen
Kitesurfles Wijk aan Zee

Radio in helm

Kitesurfles Wijk aan Zee container

Vaste locatie

Kitesurfles Wijk aan Zee icon

7 dagen per week

Kitesurfles Wijk aan Zee IKO

IKO gecertificeerd

Kitesurfles Wijk aan Zee kitebus

Mobiel