Verhuur kitesurf materiaal Wijk aan Zee. Verhuur kitesurf materiaal Schellinkhout, IJmuiden en Edam. Verhuur kitesurf materiaal en SUP boards.

Semmy zijn eerste kitesurfles 9 jaar, Wijk aan Zee.
efoil, vanaf juni bij Kiteflow.

Suppen door Haarlem, een sportieve manier om de stad te zien.

Bastiaan zijn 2e les, 15 jaar.

Kitebuggyen met een vrijgezellenfeest, IJmuiden.

Yannick is de kite aan het waterstarten, 2e les Edam.

previous arrow
next arrow
Slider

Verhuur kitesurf materiaal en meer

Het verhuren van kitesurf materiaal doen we aan oud studenten of gevorderde kitesurfers. De prijzen zijn per dagdeel tot maximaal 4 uur. Voor het huren van een kite of complete set vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van een schade is geheel voor de huurder.

Contact Floor via de whatsapp voor meer infomatie of reserveer jou kitesurf materiaal op de dag en tijd dat jou past. De locatie zal afhankelijk zijn welke op dat moment de meest geschikte is. Dit krijg je per sms en mail een dag van te voren te horen. Zie ook de prijzen voor het huren van een SUP board en kitebuggy. 

Verhuur kitesurf materiaal

Verhuur kitesurf materiaal

Verhuur kitesurf materiaal

We verhuren kitesurf materiaal aan oud studenten of ervaren kitesurfers. Voor het huren van het materiaal vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Verhuur Kitebuggy/landboard en powerkites

We verhuren kitebuggy materiaal aan oud studenten of gevorderde kitebuggyers. Voor het huren van een kitebuggy en powerkites vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Prijs SUP board huren

Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

SUP Haarlem
SUP Haarlem

SUP Haarlem en meer

Reviews

Van Kiteflow

Kitebuggy

Toffe activiteit om te doen. Je leert eerst de basis van het vliegeren en gaat dan zelfstandig buggy rijden (instructeur had genoeg kennis). Wel leuk(er) om te doen met een kleine groep zodat je sneller de buggy in kan!

Kitelessen

4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

sinds 2009

Kiteflow

WhatsApp WhatsApp ons