Welkom bij Kiteflow met kitesurfles Wijk aan Zee.

Kitesurfles Wijk aan Zee pagina

Leren kitesurfen in Wijk aan Zee

Kitesurfles Wijk aan Zee

Kitesurfles Wijk aan Zee

Welkom bij Kiteflow, de enige vaste kitesurfschool van Wijk aan Zee. We geven sinds 2009 kitesurfles in Wijk aan Zee waar we een vaste locatie hebben onder restaurant Sea You, bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Hier kleden we ons om en kun je na afloop afspoelen.

Het strand is erg groot bij de Noordpier Wijk aan Zee. Je hebt dus alle ruimte om de spullen op te tuigen en een stuurfoutje te maken met je kite. Dit maakt het ook ideaal voor een kitebuggyles en te blokarten.

Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is een van de beste en meest populaire kitesurfspot van ons land. In de Nederlandse zomer waait de wind voornamelijk uit het zuidwesten, wat vanwege de ligging van de pier perfect is. De golven en stroming worden gebroken waardoor er een perfecte zee ontstaat voor een kitesurfles.

Als de zee te wild is of de wind te hard, dan wijken we uit met onze kitebus naar Schellinkhout. Met aflandige wind gaan we met de bus naar Edam. Zo surfen we met elke windrichting; zolang de wind maar boven de 4 beaufort blaast, wat het meestal doet aan de Nederlandse kust. Lees meer over onze kitesurflessen en wat handig is om te weten.

Kitesurfles Wijk aan Zee pagina 3

Kitesurfles Wijk aan Zee pagina 3

Parkeren

Kitesurfles Wijk aan Zee kaartje

Parkeren kan je gratis op de parkeerplaats van de Noorpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow links onder restaurant Sea you.

Kitesurfschool locatie

Windrichting kitesurfen Wijk aan Zee

Kitesurfen in Wijk aan Zee is het meest gunstig met zuidwestenwind en deze wind hebben we meestal in de Nederlandse zomer.

Westenwind komt hier ook mooi aan, omdat deze dan nog steeds iets side shore is, wat bij de meeste kustplaatsen niet het geval is. Met pal noordenwind zullen wij hier ook zijn als de zee niet te heftig is. De wind kan zelfs wat noordoost worden en nog steeds goed zijn om te kitesurfen. Zuidenwind is wat aflandig, dus het is dan niet aan te raden om te gaan kitesurfen in Wijk aan Zee.

Kitesurfles Wijk aan Zee windroos 1

Kitesurfles Wijk aan Zee pagina 3

Kitesurfles Wijk aan Zee

Kitesurfschool Wijk aan Zee

Kiteflow is de enige vaste kitesurfschool van Wijk aan Zee. Je kunt bij ons materiaal huren, heerlijk warm en overdekt omkleden en je spullen kwijt. Sinds 2009 zijn we actief en werken we samen met strandpaviljoen Aloha, waar je na je kitesurfles heerlijk kunt chillen en genieten van goed eten en heerlijke drankjes.

Als er geen wind zal zijn op jouw afgesproken moment, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Wel kan je meedoen met een van de no-wind activiteiten zoals; Suppen en Efoilen. App gerust Floor als je vragen hebt voordat je wilt boeken. We hopen je snel te zien!

Prijs kitesurfles

Privéles

160

/2,5 uur

 • 1 op 1 met instructeur
 • 2 daagse € 310
 • 3 daagse € 460
 • 4 daagse € 610
 • 5 daagse € 760
 • Proefles €90 (1,5u op land)

Duoles

110

/pp 2,5 uur

 • Meest populaire!
 • 2 daagse € 210
 • 3 daagse € 310
 • 4 daagse € 410
 • 5 daagse € 500
 • Proefles €75 (2u op land)

3 Personen

95

/pp 3 uur

 • Met 1 instructeur
 • 2 daagse € 180
 • 3 daagse € 270
 • 4 daagse € 360
 • 5 daagse € 450
 • Te boeken met 3 personen.

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal. De tijden zijn inclusief omkleden. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf of na de eerste les. De cursusprijs voor privé kitesurfles of met 2 personen komt ongeveer op hetzelfde uit, omdat je bij privéles minder lessen nodig hebt om het te leren. Les tegoed is niet inwisselbaar voor geld.

Kitesurfschool Kiteflow

Kitesurfles Wijk aan Zee

Radio in helm

Kitesurfles Wijk aan Zee container

Vaste locatie

Kitesurfles Wijk aan Zee icon

7 dagen per week

Kitesurfles Wijk aan Zee IKO

IKO gecertificeerd

Kitesurfles Wijk aan Zee kitebus

Mobiel

Reviews Kiteflow

Kitesurfschool Kiteflow
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
Hugo Vloon
Hugo Vloon
15:02 21 Dec 20
In september begonnen met kitesurf lessen bij Kiteflow. In de afgelopen maanden ben ik van het leren een kite te besturen naar zelfstandig varen gekomen in 8 lessen. De instructeurs zijn altijd zeer professioneel en de sfeer is erg relaxed. Absolute aanrader!
Peter Kooren
Peter Kooren
07:56 30 Oct 20
Vorige week ge-e-foild met Floor als instructeur. Alsof je op een vliegend tapijt staat. Super ervaring!
Angela
Angela
15:20 30 Aug 20
Moai 10.6 sup board besteld, snelle levering!Vandaag uitgeprobeerd en wat een fijn board.Smaakt naar veel meer mooie tochten....bedankt!
Loudspeaker Kees
Loudspeaker Kees
13:21 23 Jul 20
Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.Perfect om de ervaring te voelen om op een 'vliegend tapijt' te vliegen...😂Groeten van Kees en Donna....
Mike Culum
Mike Culum
09:05 11 Jun 20
E-Foil les gehad van Floor bij Kiteflow. Was een te gekke ervaring. Heel leuk om te doen. Goede locatie, duidelijke uitleg, veel lol gehad. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt Floor
Jan Cramer
Jan Cramer
17:23 27 May 20
Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.
Peter Winterman
Peter Winterman
15:31 22 May 20
Fantastische duoles gehad in Wijk aan Zee. Breed strand, stevige wind en goed kitemateriaal. Prettige communicatie met enthousiaste leraar via helm zodat hij je tijdens het kiten goede tips kon geven. Met de juiste aandacht voor veiligheid, helemaal top!!
John hop
John hop
12:42 13 May 20
Heb heel veel gehad aan de lessen bij Ed ,gezellige sfeer en veel gelachen. En sinds kort op eigen houtje doorgegaan met de kite sport.Zou je het kiten willen proberen zou ik zeker bij deze jongens aankloppen. Bedankt voor de basis en tot in wijk aan zee. Groetjes John Hop
Robert Niessen
Robert Niessen
09:42 21 Aug 19
Ik heb voor Kiteflow gekozen omdat zij (kite-)lesgeven m.b.v. een radiohelm, zo krijg je meteen en ook in een constante flow te horen wat je fout en - vooral - wat je goed doet. Deze aanpak beviel mij uitstekend. Eenmaal aan het lessen bleken de (sympathieke) instructeurs ook nog eens heel geduldig... en altijd bereid om uit te leggen wáárom iets zus of zo moet. Echt helemaal top.Het weer was alle drie mijn lessen trouwens ook perfect. Ik weet niet helemaal zeker of dat ook aan hen te danken is. Ik sluit het niet uit.lees meer
Lasse 1901
Lasse 1901
15:15 17 Aug 19
Ik en mijn broertje hebben samen kitesurf les genomen bij kiteflow en dat was super leuk! De eerste les werd eerst goed uitgelegd wat de veiligheid van de kite was en hoe je hem zelf kon optuigen. We hadden al vlieger ervaring dus konden meteen het water in om te body dragen. Nadat het body dragen... goed ging mochten we het met een board proberen en aan het einde van de les konden we de waterstart en een stukje varen.De tweede les hadden we weer een hele aardige en enthousiaste instructeur. We begonnen meteen op het water en na 15 minuten hadden mijn broertje en ik het weer onder de knie. Toen zijn we gaan oefenen met het terug varen en na een paar aanwijzingen lukte dat en hebben de hele les geoefend met het zelfstandig aantrekken van je board en heen en weer varen.Het waren 2 top dagen met hele aardige instructeurs. We hebben het goed en veilig geleerd en kunnen nu zelfstandig gaan oefenen en aan de hand van YouTube filmpjes het verder kunnen oefenen en leren. Dus als je wilt leren kitesurfen moet je naar kiteflow gaan!lees meer
Martijn Kroonstuiver
Martijn Kroonstuiver
18:21 18 Jul 19
Samen met vriend een sup board gehuurd bij Kiteflow. Gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt contact via WhatsApp. Na een duidelijke uitleg over gebruik en techniek konden we direct van start op onze goede, betrouwbare en schone planken. Het suppen zelf hadden we al verrassend snel onder de knie... en was zeer relaxend. We hadden de boards de hele dag tot onze beschikking en hoefden alleen maar een bericht te sturen om ze weer te laten ophalen.Ik was direct verkocht en na goed advies van de eigenaar van Kiteflow heb ik een sup board bij hem besteld. Ik wilde hem graag snel hebben dus hij heeft ervoor gezorgd dat ik een dag later al met mijn eigen sup het water op kon. Tijdens mijn eerste rondje suppen kwam ik hem nog tegen en heeft hij me zelfs nog wat extra advies gegeven.Conclusie: mijn ervaring met Kiteflow is dat ze uiterst vriendelijk, zeer behulpzaam en erg betrouwbaar zijn. Ik kan het iedereen aanraden!lees meer
Niels Onsman
Niels Onsman
22:08 27 Jun 19
4 duo kitelessen gehad bij kiteflow. Het was een super toffe ervaring en veel geleerd. De lessen van Ed, Jeroen en Floris zijn zeker aan te raden. Ze hebben veel kennis en hebben veel tips kunnen geven. Hierdoor zijn we nu klaar om zelf veel uren te maken met onze eigen set!
Raymond Looze
Raymond Looze
19:36 27 Jun 19
Super fijne lessen gehad van Ed en Floris. Goed materiaal en met name communicatie via helm met "oortje" waardoor je op afstand kunt overleggen en waarbij instructeur optimaal kan coachen op zelfs paar honderd meter afstand. Dit verhoogd effectiviteit vd training ontzettend!
Volgende beoordelingen